Vet inte ens vad det är för dag..?

Jag var iväg imorse och lämnade ytterligare lite blod. Är nog uppe i 10 rör på en vecka. Jag har sovit i 2 dagar känns det som. Vad tusan ska jag få en så bra arbetsplats för om jag ändå inte ska få vara på jobbet? Det kan ni som tror att det finns en mening med allt fundera på, för jag hittar ingen poäng med det. Det är dock lättare att vara hemma när man inte orkar ta sig ur sängen och ligger och spyr. Då vet man varför man måste vara hemma ändå. Jag ville väl mest tala om att jag lever men tycker inte att det är roligt att ha det så här längre. 
Nu ska jag försöka få i mig lite smörmakaroner med salt och vitpeppar. Det fick vi till frukost hos mormor och morfar när vi var små. Så tokigt och därför var det så roligt och gott! Jag har drömt om det inatt så jag hoppas att det får stanna kvar i lillmagen! 

När Andreas kom hem i lördags och jag låg på badrumsgolvet och hulkade kom han och klappade om mig och gav mig filt och sånt. Sen började vi skratta båda två. Det känns nästan som att någon driver med oss! #mylifeasasickgirl



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0