Skin skin

Jag har haft en underbar dag med min fina vän Malin! 12 timmar har vi umgåtts och det behövdes eftersom vi knappt setts sen hon kom hem från sin lilla tripp. Och så missade jag hennes födelsedagsfest i helgen eftersom jag jobbade.. Innan Malin-hänget så jobbade jag några timmar tidigt imorse med rödmärking inför rean på Cubus och så tog jag och Sååfia en prommis och en frukost ihop, min tredje för dagen. Frukost nr 1 innan jag åkte till jobbet, frukost nr 2 på köpis med Lina och så frukost nr 3 med Fia. Så kan det gå när man har frukost som favoritmål :P

Jag sitter och tittar på Johan Falk nu. Jag gillar dom filmerna!

Och så kan jag ju berätta att jag knappt sovit någonting alls den senaste veckan. Jag sover så himla dåligt igen, jag har kommit tillbaka i min "nej-jag-vill-inte-ligga-ner" period. Jag bara ryser så fort jag ska sova och vill upp upp upp!


IMORGON BLIR EN UNDERBAR DAG! Det är en bra vecka jag har framför mig. 
1. Mormor och jag ska ha myys imorgon och så ska vi sova i stugan.. Det var ett tag sen jag träffade älskade mormor så det ska bli jätteroligt.
2. Josefin kommer hem :)
3. Mitt skatbo till hår ska det förhoppningsvis bli ordning på!
4. Det är snart midsommarafton och den firas ute i wonderfula Hedesunda.
5. Midsommardagen blir rolig med Fia och ett stort gäng.
6. Jag ska få träffa min underbara familj lite som jag inte sett på så länge.

..håller tummarna..


Sån här konstig uppdatering blir det när man egentligen inte har något man vill säga men ändå vill få fram att jag lever.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0