Extramamma den här veckan !

Jag tar hand om Sandra och Simon tisdag-lördag den här veckan så jag är Hedesundabo på heltid numera ;) Mamma och Thomas är i Sthlm och det är väl klart man ställer upp! Mysigt faktiskt att bo här ute ett tag igen.. Jag var ju här hela förra veckan också.

Åh vad jag har åkt bil idag. Det var så himla längesen jag körde bil över huvud taget eftersom jag inte har någon "egen" längre.. Jag har åkt från stan till Hedesunda till Sandviken till stan till Hedesunda till Vinnersjö till Hedesunda. Shiit ;) Nästan 20 mil, hehe. Ja ja.

Nu ska jag och Amanda gå och sova tror jag. Sandra och Simon har somnat för längesen.. Jag ska för tusan upp 7 imorgon och få Simon till skolan och sen skjutsa Sandra till Sandviken. Jag är faktiskt lite imponerad av föräldrar alltså. Det är verkligen fullt upp hela tiden när man har barn. Nu är ju Sandra och Simon visserligen 22 och 9 år gamla men det är ju en hel del jobb bakom iaf. Skjutsa och hämta och fixa och greja. Haha jag börjar verkligen fundera på vad jag har gett mig in i. Jag ska ju ta hand om 2 småbarn och en tonåring i ett år!!

God natt allesammans! Dagen stora blöta puss går såklart till världens bästa dito.
Love.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0