granförsäljning!

Hm ja då var min slitvecka som mamma snart avklarad ;) Imorn lämnar jag tillbaka barnen där de hör hemma, haha. Jag står fast vid att jag ska vänta ett tag med att skaffa barn. 27 ska jag vara! MINST. Jag är inte redo att kliva in i vuxenvärlden på det här viset än.. För mycket ansvar och för lite egen tid. Jag hinner ju för tusan inte ens äta frukost och duscha själv :P

Jag har btw börjat sålt julgranar för att få ihop lite extra cashing innan jag åker. Gjorde min tredje dag idag och ska stå och sälja tills dagen innan julafton. Så är ni sugen på köpa gran så kom och köp av mig! Brr vad kallt det blir mot slutet av dagen alltså, men det är faktiskt väldigt mycket trevligt folk som kommer och köper :) Plus att jag tränar muskler som jag inte ens visste att jag har. Hej träningsvärk! haha!



1 MÅNAD KVAR IDAG tills jag är på väg till usa nu!! 17 januari åker jag!


Imorn blir det direkt till Malin när jag slutat jobba och så blir det mys-hejdå-party hos henne. Hon ska åka runt i asien i 5 månader. Sen efter det blir det väl antagligen utgång om man orkar. Söndag: jobb 10-17 på Cubus i Valbo. Då får jag en dag ledigt från granarna och kylan!

God natt.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0