Veterinär och middag!

Igår var jag och Eddi till veterinären igen. De håller på utreder om/vad han är allergisk mot. Vi har ju provat det mesta och kommit fram till att det måste vara något "utvändigt" som han reagerar på och inte mat etc. Han är supertorr i huden och kliar mycket så det vore skönt för honom om han fick slippa det snart! 


Vi går hos Eksell i Örbyhus och det är den bästa veterinären jag varit till. Seriösa, personliga, duktiga, gulliga med djuren och billiga. Vi har betalat typ 1/4 av vad det kostar hos veterinärerna vi gått hos innan (Distriktsveterinärerna i Valbo och veterinärerna vid GDG) och jag har redan mer förtroende för Eksell. När de exempelvis skulle ta ett "öroninflammations-test" med en tops gav de Eddi lugnande i två omgångar i Valbo och hela besöket tog 2 h. I Örbyhus höll de i honom, tryckte in topsen i örat på Eddi och det var klart på 10 sek.. No biggie! Det känns som att han led mindre av det (även om han tycker det är obehagligt) än att bli halvt nedsövd för ett litet topstest.
Jaja. Supertips om ni behöver en bra veterinär! De vann även pris för bästa veterinärklinik i Sverige nyligen, kul! 

Igår kväll var vi ut och åt här i East på Sjökrogen (?) med Elservice. Det var god mat och vi hade det trevligt. Det är en kille som har slutat så nu är de bara fyra totalt.. De letade ny elektriker redan innan (men tydligen är det svårt att hitta elektriker som är bra/självgående) så nu har det verkligen varit lite kris. Både Johan och Christer jobbar massor för att hinna med. 12 h arbetsdag är det nya standard och helst 15 h typ.. Han är duktig som jobbar och sliter! I helgen får han vila (eller inte, golvmattorna ska rivas i stugan och så måste vi börja tömma alla uthus i Harkskär). 

Johan ser dyng ut men för en gångs skull så dricker han alkoholfritt. Haha! Det var ju faktiskt bara onsdag..


När vi kom hem tittade vi på GWs mord och även sista delen i Kevinfallet. Stackars killar.. Det verkar ju verkligen inte vara dom som gjort det (de har ju iaf inte fått något erkännande och det finns inga som helst bevis). Tänk om det är så att de är oskyldiga och poliserna har förstört hela deras liv utan några som helst grunder för det. Förhörsledaren fick ju iaf sina minuter i rampljuset för "väl utförd utredning" när han "löste" mordet. Skönt att det kommer fram nu att så inte alls var fallet även om det är 20 år för sent.. Det var ju en katastrofutredning!! Jag läste någonstans att de ska ta upp fallet igen? Spännande att se vad de kommer fram till. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0