Umami fries!

Här har ni lycka i en liten låda.. Så himla god. Som ni kanske förstått så gick det sådär med mitt nya nyttiga liv. Jag får satsa på beach 2018 istället för till den här sommaren kommer jag aldrig hinna styra upp mig själv. Äh. Det löser sig.

Jag somnade 4.30 inatt/imorse pga en painy natt och sen vaknade vi strax efter 6 som vanligt.. Men det är lite skönt att vakna tidigt också, då behöver man inte stressa upp och igång. Vi låg kvar i sängen och drog oss ett tag innan det var dags för årets första jordgubbsfrukost. Vid 9-tiden drog vi oss iväg mot stugan. 


Trots endast två timmars sömn inatt så har jag varit ganska pigg idag. Jag har målat, målat, målat och Johan har kaklat i köket. I veckan ska jag måla om köksluckor. Vi tänkte lämna in dem på lackering men vi fick en offert på närmare 8000 kr för endast lackering, plus spackling och annan fix, och vi tyckte helt enkelt inte att det var värt det. 12 luckor och 9 lådfronter kan vi isf måla själva och göra något roligare för tusenlapparna som blir över. 


Här är resultatet efter dagens kakling. 


Kommentarer
Postat av: mormor

Oj så fint det blir! Och så snabba och effektiva ni är!

2017-05-08 @ 07:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0