Grillat och utemiddag!

Ikväll blev det grillat till middag hos svärisarna. Sjukt gott och sjukt härlig vår/sommarkänsla att kunna sitta ute och äta. Johans bror och Camilla kom också förbi på middagen. Trevligt! 


Jag är som vanligt sliten as fuck så vi tänkte köra sänghäng och titta på film nu. Johan ska upp kl 5 imorgon så han klagar inte över att komma i säng i tid.. 

Jag gjorde supertabbe imorse.. Jag brukar alltid vakna när Johans larm ringer vid 6.20, tar morningpillsen och så småslumrar jag tills han åker en halvtimme senare. När han åker brukar jag känna mig pigg och vakna till riktigt även om jag brukar ligga kvar i sängen tills runt 8 (ungefär då brukar mina pills ha kickat så jag är redo att gå upp). Men imorse var det helt omöjligt att vakna. Jag vaknade till när Johan pussade mig hejdå, somnade om, vaknade vid 8, kunde knappt få upp ögonen för jag var så galet trött, somnade om igen och så pågick det tills 10.30 (!). Jag vet inte när jag sov så länge senast. Jag fattade inte vad tusan som var fel just idag men sen insåg jag att jag hade tagit mina kvällspiller och inte mina morningpills.. Så jag var halvt död hela förmiddagen. Några av kvällspillsen är en annan sorts smärtmedicin som man ska sova bättre på och jo tack, om jag sov. Ibland blir jag svintrött av dem och ibland känner jag inte av dem alls. Sjukt hur det kan vara så olika. Så jag har haft en seg dag idag. Inte mig emot, skönt att kunna sova bort lite..


Jaja! Trevlig helg på er allesammans. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0