En positiv nyhet mitt i all sorg!

Det har inte bara hänt sorgliga saker den här veckan (även om allt "roligt" inte ens känns roligt just nu).. Men vi har nämligen köpt hus!! Igår kväll skrev vi på kontraktet och vi får tillträde i slutet på juni. Det är i ett mysigt bostadsområde i Östhammar, tror stället heter Ed (?). Det är väl dags att lära känna min nya hemstad nu när tanken är att vi ska bo här på riktigt... Till att börja med måste jag väl lära mig att hitta till huset för det gör jag inte än. 


Ni behöver väl knappast fundera på vad det är för ett hus vi har köpt.. Självklart är det ett rustobjekt! Det är mycket bättre skick än vad vårt hus i Harkskär var, men även här är det en hel del jobb. Det är en äldre man som bott där tills nu och det mesta är väl original sedan typ 70-talet.. Vi tänker börja med nedervåningen; badrummet på nedervåningen och nya golv på hela nedervåningen. Egentligen vill vi ha nytt kök också på en gång men vi får se hur mycket vi orkar.. Vi kanske kan stå ut med det ett tag. 
Det är ett hus på 123 kvm. Det är en liten tomt (vilket vi ville ha eftersom vi kommer vara mycket i stugan på somrarna och vill ha möjlighet att vara där massor utan att vårt hus förfaller helt) men ändå med inglasad altan och möjligheten att komma direkt ut på gården (jisses vilken tur att vi tog vårt förnuft till fånga och skippade lägenhet som var vår första tanke). Det kommer bli jättebra och vi ser fram emot att få börja fixa! 

Igår efter att vi skrivit på kontraktet gick jag ut till Edward för att berätta om att vi äntligen fått vårt nya hus, men det känns så fel att han inte ska flytta med oss in i huset. Han har ju varit med när vi funderat fram och tillbaka och när vi slutligen bestämde oss.. Men han missar att få ta del av det! Älskade lilla Eddi. Hur ska man någonsin kunna komma över att du lämnat oss? ❤️

Jag var så trött på mitt söndergråtna ansikte imorse så idag blev det lockar och make-up här hemma. Mest för att försöka stoppa denna gråtepidemi, jag menar gråta med mascara är ju ingen hit. Jag har gråtit mer de senaste dygnen än vad jag gjort i hela mitt liv totalt och nu orkar jag inte gråta mer.. Helt sjukt vilken huvudvärk man får efter att ha gråtit mycket. I måndags gick det över till migrän och det var flera år sedan jag hade det sist. 

Mina ledsna ögon lyser väl igenom även sminket men det måste det väl få göra ett tag till. Även om jag bestämt mig för att sluta gråta nu så är jag ju fortfarande fruktansvärt ledsen. Love you mer än allt världens finaste ängel! ❤️


Kommentarer
Postat av: mormor

Det var en rolig nyhet :) Grattis <3 <3 <3
Och vi har klippt gräs vid stugan och städat dasset, så nu kan nog även Johan sätta sig där och gilla det :)

Svar: Vad ni jobbar på! 👌🏼😘
Evelina Nilsson

2017-06-07 @ 21:43:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0