22/7-17

På torsdag kommer vår lilla familj att växa igen. Han kommer då vara 8 veckor och redo för sin nya familj! Han kommer aldrig kunna ta Edwards plats men han kanske kan fylla upp en del av tomrummet som världens bästa Edward lämnade efter sig. Edward kommer vara den stoltaste ängel-storebrorsan som världen skådat. Det gör fortfarande så fruktansvärt ont att tänka på Eddi, men snart har vi en ny liten filur att lära känna och tänka på. 


Vi var och träffade dem i veckan och vi hade redan innan bestämt oss för en hane i en annan färg än den Edward hade. Det är viktigt för mig själv att inse att detta är en ny hund och inte ett konstigt försök att få Edward tillbaka.. Han kommer ju liksom inte vara Edward men det kommer åtminstone vara en mysig liten vovve hos oss igen som vi förmodligen kommer kära ner oss i lika mycket som vi föll för Eddi. På ett sätt känner jag mig nästan otrogen mot Edward som "går vidare" så snabbt, men jag vet att Edward skulle varit superglad om han visste att han skulle få en lillebror. 
Jag bryter ihop och kommer igen. Jag är ingen som gräver ner mig fullständigt. Jag var gråtledsen i tre dagar men sen torkade jag tårarna och tyckte att det var dags att blicka framåt (även om saknaden och sorgen såklart finns kvar och förmodligen kommer göra länge till). 

När vi kom till vovvarna gick denna lilla sötnosen fram till Johan på en gång och så låg han där och sov hos honom hela den timmen vi var där. Så det kändes nästan som att han valde oss (ok han valde Johan men jag följer med på köpet, haha). Han verkar vara en riktig liten tröttis men det blir mysigt! Han är så söt och vi längtar så mycket tills vi får hem honom! 


Kommentarer
Postat av: mormor

Så söt <3 Men han måste äta bra så han växer i kostymen, den verkar större än vovven <3

2017-06-18 @ 16:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0