Vattenfix och spya!

Vi hade lite problem med vattnet när vi kom hem igår. Vi har ju inte varit hemma på över en vecka och med tanke på kylan som varit/är så hade vattnet frusit till badrummet. Vi drog vattnet i badrummet i ytterväggen sista biten trots att rörmokaren rådde oss till att inte göra det (vi ville inte ha synliga rör i badrummet och tanken är ju att vi så småningom ska bygga ut, så det är ju bara tills dess som de är i ytterväggen). Vi brassade massa värme i badrummet när vi kom hem och tillslut började det rinna.. Skönt! Nu vet vi iaf att vi förmodligen ska ha lite dropp på i badrummet när vi är i Östhammar i veckorna för att undvika att det händer igen (och om det skulle hända igen vet vi att det är "lätt" fixat). I övrigt verkar vi (Johan) ha gjort ett bra jobb med isolering osv. Huset klarade första köldprovet helt ok, haha.


När vi skulle gå och lägga oss inatt började jag må väldigt illa och helt plötsligt kände jag hur det vände sig i magen och jag hann precis in till toan innan jag spydde.. Jag blev fast där inne ett bra tag innan hulkandet och kaskadspyorna avtog (ursäkta detaljerna). Jag tog med mig en hink in till sängen och tack och lov lyckades jag somna ifrån det hela.. Fy tusan vad jag hatar att spy! Too much pain as usual antar jag.. Är det inte sjukt att smärta kan göra så att man spyr? Jag tycker att det är jättekonstigt faktiskt. Idag är det iaf bättre. Hoppas att jag inte behöver ta lika mycket bonusmedicin idag som igår. 

Sömntutan. Han älskar verkligen att ligga och dra sig på mornarna..

Mormor ringde precis och undrade om de kunde komma förbi på fika en sväng.. Så mysigt! Sen vill man ju ut i finvädret lite idag också. Vilken underbar vinterdag Sverige bjuder på! Ikväll väntar middag hos M&M.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0