Thaimat!

Ikväll blev det hämtmat och soffan.. Typ standard på fredagskvällarna. Vi började plöja Solsidan den här veckan. Dock hade TV4 play de helt i oordning så tydligen började vi med säsong 3, fortsatte med säsong 1 och när vi skulle titta på säsong 2 saknades den helt på playen. Stabilt, haha. 


Varför är det så himla svårt att hitta bra filmer nu för tiden? Man har ju liksom sett allt känns det som... Men har någon något udda filmtips, let me know! 

Haha jag hade döpt rubriken till något helt annat nyss men efter att ha frågat Johan om det var ok (och efter lite diskussion) stoppade Johan mig deluxe. Tydligen var det inte PK att skämta med folkslag på det sättet.. Jag är "inte så noga" med saker och ting men för Johan ska det gärna vara rätt och PK (iaf public.. hemma är det alltid han som drar de råaste skämten, haha). Kan det ha hänt så mycket mellan 80- och 90-talet..? Der är iaf vår slutsats.. Det blir en del "typiskt er 90-talister" från Johan ibland och "sluta vara så oldie" från mig.. Tänk att 8 år kan märkas så tydligt ibland och inte alls för det allra mesta. Men det är vissa saker som gör att det märks att vi är från två helt olika årtionden. Mest roligt att retas dock.. 


Hahaha jag dog nyss haha! Johan skulle gå och tända en brasa och så behövde han något att tända med. "Är det dumt att tända med kyrktidningen?" frågade han plötsligt helt seriöst. "Nej, varför skulle det vara det?" undrade jag till svar. "Nja jag vet inte.. Man vill ju inte göra sig osams med honom utifall han mot förmodan finns!" var hans svar.. Hahaha! Så sjukt kul! Gu vad jag skrattade.

Back to sååfa! Trevlig helg! ❤


Kommentarer
Postat av: mormor

1. Johan, ingen fara att elda med den tidningen (du har väl läst den först). Gud vill att vi ska sprida värme <3
2. Johan, bra att du håller lite koll på Eves blogg :)
3. Johan OCH Eve; jag gillar er <3 <3 < 3

2017-01-13 @ 22:40:34
Postat av: Anonym

Filmtips:
När mörkret faller
Sarahs nyckel
Boktjuven
Pojken i den randiga pyjamasen

Svar: Tack för tips! 👌🏼 Pojkren i den randiga pyjamasen har jag sett, jättebra! ☺
Evelina Nilsson

2017-01-14 @ 08:22:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0