Besök av polisen!

Edward kom in till oss tidigt imorse och kröp ner i sängen mellan oss. Han vill alltid ligga så trångt det bara går så vi vaknade båda två av att han kom och tryckte sig ner mitt emellan oss där det fanns så lite plats som möjligt! Goskorven!


Johan gick upp tidigt men jag är fortfarande inte pigg så jag sov vidare ett tag till. Edward tyckte också att det var ganska skönt med sovmorgon! 

Efter frukosten ringde polisen och sa att de var på väg hit. Jag anmälde incidenten igår och de tyckte absolut att det var något som skulle undersökas vidare så idag kom de hit på förhör och för att hämta grejerna. Så nu ska det skickas iväg till tekniker för analys och sen får vi se vad som händer. Eftersom det inte finns någon misstänkt kommer det förmodligen inte bli något, såvida de inte hittar fingeravtryck eller liknande.

Oavsett är det skönt att slippa ha grejerna här hemma iaf! Och skönt att de har en anmälan på att detta har hänt utifall det skulle hända något liknande igen. 
Också skönt att förtydliga att det inte finns här hemma längre, utifall det var någon som på något sätt hade tänkt hämta det här. Jag hoppas innerligt att det bara är tillfälligheter allting och jag hoppas verkligen att det inte är någon som vill mig illa på riktigt! 

Nu släpper jag iaf det här tills vidare och sen får vi se vad det blir av det hela och vad polisen kommer fram till. Inte riktigt vad jag ville komma hem till efter att jag blivit utskriven från sjukhuset igår, men nu har iaf jag gjort vad jag kan åt det hela.

På em var vi iväg till återvinningen för att köra "sista" soplasset. Johan gjorde allt själv men jag följde iaf med som sällskap. Vi handlade lite på vägen hem och nu har vi landat i soffan. 

Jag hatar min mage så sjukt mycket och jag kan inte låta bli att "längta" tillbaka till sjukhuset lite grann.. Men jag får vila vila vila framöver och bara göra det jag orkar och som känns bra så slipper jag förmodligen bli inlagd igen (åtminstone inom den närmsta tiden). Men jag är tyvärr långt ifrån pigg idag! Skönt med en lugn och skön helg utan några planer iaf. 

Btw. Hur fina är inte dessa hörlurar då? Älskar dem! Jag fick dem av mami innan hon åkte till LA. Roligt med lite annorlunda och de passade ju mig perfekt eftersom jag alltid har haft en liten grej för sånt där "girly girly extra allt".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0