Hustankar

Idag har jag hjälpt Johan att beställa hem all butiksinredning. Den 1/2 får han (Elservice) tillträde till lokalen där det så småningom ska bli en liten butik här i Östhammar. Spännande! 


Nu håller svärfar och Johan på att fixa rökkanalen (?) ut igenom skorstenen till den nya kaminen i torpet i East.. Förhoppningsvis kommer vi kunna elda där mycket snart! Jag har verkligen blivit en sucker för att ha en brasa tänd hemma. För att inte tala om Johan "pyromanen" Holmgren som spelar i en helt annan liga.. Vi hinner knappt komma innanför dörren hemma i Harkis innan han har tänt brasan, haha. Sjuk mysfaktor iaf! 

Snart packar vi in oss i bilen och åker hemåt för en helg hemma. Ena stunden pratar vi om att sälja huset och köpa något i Östhammar istället, andra stunden känns det tråkigt att sälja när vi precis är klara. Vi gillar ju området och är såklart väldigt nöjda med slutresultatet av huset, men nu när Johan tar över företaget känns det inte optimalt att ha det så här. Vi får se hur det blir.. Det lutar väl åt att vi blir kvar i huset i sommar iaf, men det är bara framtiden som vet hur det slutar egentligen. Vi visste ju redan när vi köpte det att vi förmodligen inte kommer bli kvar där för alltid så vi har ju ändå varit ganska inställda på att sälja så småningom. Oavsett är vi nöjda med mäklarens värdering så om vi nu inte blir kvar hela livet så har vi förhoppningsvis tjänat en del på att rusta upp det iaf. Vi har ju mer än fördubblat fastighetens värde så det borde vi väl vara nöjda med iaf. Men tills den dagen vi bestämt oss för hur vi ska göra så trivs vi med vårt fina hus på helgerna och vårt mysiga torp i veckorna.

Trevlig helg på er! ❤


Kommentarer
Postat av: Brors

Alltså snygging!!! 😍

2017-01-24 @ 22:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0