Cry me a river!

Min läkare kom förbi innan hon gick hem ikväll. Vi pratade en halvtimme och nu är vi på samma sida igen.. Vi var väl kanske aldrig riktigt på olika sidor heller egentligen, men jag blev otroligt besviken på... ja jag vet inte ens längre.. ALLT. De säger en sak, gör en annan, glömmer, drar ut på tiden, ändras, drar tillbaka, gör inte det som utlovas. Ibland är man verkligen bara en produkt.. Samtidigt som jag som sjuk har så svårt att förstå/acceptera att det liksom inte finns så mycket mer de kan göra..


Nu har jag iaf låtit mig själv gå tillbaka till att vara patient igen och efter hennes besök har det känts lite bättre. Ont gör det fortfarande men det känns inte riktigt lika hopplöst längre.

Grejen är att när man har ont precis jämt, och när det har varit mycket värre än vanligt sedan i början på december, och när det tillslut blir värre än värst och man hamnar här, inlagd på sjukhuset, så finns det liksom ingen energi att plocka av längre. Till och med energidepåerna som energin normalt finns i är borta.. Och då kan det räcka med att slå i lilltån för att bägaren tillslut ska rinna över. 

Jag var så himla arg efter ronden, fick massa dåliga besked nästa sväng, rök ihop med de som var här den tredje svängen och bröt ihop när min läkare och nån till kom tillbaka efter alla specialisternas besök. Jag pallade bara inte längre. Fulgrinade, hulkade på toan tills det värsta lagt sig och sen rann tårarna ta mig tusan i säkert ett par timmar. De liksom rann utan att jag grät och till och med när jag försökte tänka på något annat och tittade på Prison Break så fortsatte de trilla ner efter kinderna. 

Jag verkligen hatar att gråta. Alltså på riktigt hatar det. Det är liksom sån himla big deal det här med tårar för min del. Jag är ingen cryer, vill inte vara en cryer, kommer aldrig förstå cryers och tänker inte bli en cryer. Med undantag för idag då.. Nu har jag väl gjort slut på årets ranson av tårar redan i januari men så kan det gå. Men imorgon är det omstart. Det är det som är det bästa med att det alltid kommer en morgondag. Ny dag, nya tag. 

(Och det bästa med att skriva på bloggen hur man känner är att man kan få det att låta som att man är mer positiv och stark än vad man kanske egentligen är)..

God natt! 


Kommentarer
Postat av: mormor

Att inte gåta, det kan ligga i generna :) Men ibland måste man! Det var nog nödvändigt för din kropp att få ur sig både ilskan och tårarna <3
Du är så klok i ditt liv och skrivande. Jag hoppas på forskarna och läkarna, men den största specialisten på just dig är du själv, Ta emot all hjälp du kan må bättre av.<3 <3 <3
Kram min sköna böna. Böna, bön , jag ber. Tro, hopp och mycket kärlek - älskar dig mitt "favoritbarnbarn"

Svar: Tänk att jag skulle behöva hamna på sjukhuset för att du äntligen skulle erkänna att det är jag som är favoriten 😉😘 (även om jag förstår att det är på delad förstaplats med alla de andra..) Love you och tack för dina kloka ord! ❤❤
Evelina Nilsson

2017-01-26 @ 08:36:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0