Vår helg!

Vi har verkligen haft en toppenhelg i Sälen. Galen, men sjukt härlig. Vi har åkt massa skidor, varit på after ski, hängt med hela gänget i stugorna, suttit och skålat i backen, åkt mer skidor, igår kväll var vi ut på Ice och dansade natten lång (Björn Rosenström spelade där, haha hjälp!). Jag har skrattat den här helgen så att jag har träningsvärk i magen och vi är så nöjda med vår lilla weekend. Tack alla inblandade! 


Jag har varit dålig på att knäppa kort.. Skönt att släppa det lite ibland men några bilder har det blivit iaf.

Vi var ganska slitna imorse efter en sen natt i Lindvallen. Vi skulle iaf vara ur vårt lägenhetshotell vid 10 så vi gick upp i tid och städade och sen åkte vi hemåt. Vi stannade i Mora och åt pizza och jag tror aldrig en pizza har varit så god som idag. 

Jag fick köra hem idag för boyfriend var slitnare än slitnast.. Men det tyder väl bara på att helgen varit lyckad? Haha. Vi lever länge på den här helgen, that's for sure. Jag har så sjukt galet ont i magen ikväll (utöver träningsvärken.. The real deal så att säga!) och jag vet att jag kommer få äta upp den här superhelgen i form av sämre mående nu efter, men såå värt det. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0