Påskmålning!

Vi har verkligen haft en fullspäckad påsk.. Vi har målat massor i stugan. I söndags var vi till mami och åt påsklunch och firade Simon som fyllt 16. På em kom Eva och Christer så då mötte vi upp dom vid stugan. Dom hjälpte till med målning hela dagen. På kvällen grillade vi i stugan innan vi åkte hem och sov och de blev kvar vid stugan i husbilen. 


Igår tog vi en kort promenad för att visa Eva och Christer runt lite när vi kom till stugan. Sen blev det målning igen... Mormor, morfar och mami kom och bjöd oss alla på fika och en stund senare kom även pappa och Maria med påskägg. Tack! 

Vi har verkligen fått massor gjort och det är ju grymt! Nu passar det dock med någon dags vila i East.. Man kör väl på lite för hårt ibland och på kvällarna har jag haft väldigt ont. Men jag har suttit och målat mycket, det gäller att vara effektiv men ändå ta hand om kroppen så gott det går. 

Vid 14-tiden åkte Eva och Christer hem igår och strax efter fikade vi med mormor och morfar innan även de åkte hemåt. Sen körde vi ett sista ryck jag och Johan innan vi packade in oss i bilarna och åkte hemåt. Och igår till middag blev det... Kebabtallrik! Den sista onyttiga maten på lång tid bestämde jag igår. Idag börjar mitt nya liv. Så här kan man bara inte fortsätta. Nu är det slut på skitmat, gotta och svullo. Wish me good luck! (Johan har hört det här med att börja ett nytt liv några gånger nu. När det gäller att äta/sluta äta har jag extremt dålig självdisciplin.. Men någon gång måste man ju lyckas!) 

Här är påskens bilder. Ni ser ju ett tydligt mönster.. Bort med trä och mörkt och in med vitt och ljust! 

Det blir nog bra det här! Sjukt svårt att välja golv och tapeter bara.. Det finns ju så mycket fint! Vi fortsätter iaf med matta på golven även om de blir nya! Det är ju en del målning kvar också men det är så här långt vi kommit i påsk iaf! 


Hoppas eran påsk varit bra och hoppas ni får en fin start på veckan! 


Kommentarer
Postat av: mormor

Ljust o fint. Och ni är så snabba :)

2017-04-18 @ 18:54:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0