Morgonsol!

Det blev inget guld igår.. Fast HV var typ inte ens särskilt bra, det var Sandström och Rautio som var kassa! Vilka skitmål. Iaf tre av dem. Jag blev irriterad varenda repris de spelade upp.. Det hann ju bli riktigt spännande sista halvan i tredje dock, men det räckte inte all the way. Det får bli guld på bortaplan på lördag istället. 


Jag och Eddi har precis tagit en liten morgonrunda. Det är ju helt underbart väder idag! Älskart!

I helgen kommer världens bästa smålänningar till Gävlet. Det blir häng med dem hela helgen och det ska bli så himla mysigt! ❤️


Vi diskuterar bil här hemma.. Vi kommer nog behöva två bilar och vi tycker lite olika om bil nummer två.. Jag tycker man kan köpa en billig skitbil som extrabil för Sara är ju fin och bra och det blir väl ändå hon som kommer användas mest. Men Johan tyckte först att vi knappt behöver en till bil, men om vi ska ha en till bil så ska den vara "ny" och fin och inte som mina skruttisar som jag tittat på. Så allt eller inget! Han kan ha en poäng dock eftersom jag förmodligen kommer paxa älskade Sara varje gång vi behöver en varsin bil och så sitter han där i skrutten som han inte ens ville ha, haha. Jag älskar ju att köra bil och när man kan dra på lite men jag tycker att det är sjukt ovärt att lägga massa pengar på en dyr bil. Ännu mindre två "dyra" bilar när förmodligen endast en av dem kommer användas mycket. Vi får väl se hur det slutar, haha. To be continued.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0