Lista

My little babyboboo Musch inspirerade mig till att skriva en sån här gammal klassiker.. Shoot!

1. Vem litar du på?
Jag har många i min närhet som jag verkligen litar på. Johan (min kära sambo) litar jag på till 100 %. Jag har nog aldrig känt mig så här trygg i en relation och det har aldrig känts så rätt. Josefin (min ena syrra som är 15 månader yngre än mig) är min närmsta person och henne berättar jag allt för. Och Musch, min lilla fina Musch (min andra syster). Min familj har mitt fulla förtroende. Mormor och morfar har jag mycket förtroende för och deras råd/åsikter är väldigt viktiga för mig.

2. Vart skulle du vilja vara just nu?
Jag skulle vilja ligga på en strand i två veckor framöver. Ta en paus ifrån allt för ett tag - bara åka iväg och vara.

3. Favorit stad?
Oj. Svårt. Men jag blev verkligen helt dökär i Los Angeles.

4. Vilket är ditt favoritnummer?
Jag har vaknat upp på morgonen vid x antal gånger de senaste åren och trott benhårt att jag ska vinna på Lotto. Typ som ett tecken att jag bara måste spela. Jag har "alltid" numren 3, 7, 11, 19, 29, 32 + ett nummer som känns rätt just för dagen, haha. Jag kör ju bara ibland, så om någon vill får man gärna testa lyckan med mina supernummer, haha. Än så länge har det ju gått sådär...

5. Vad var det senaste du åt?
Jag trycker i mig Werthers original hela dagarna. Jag var ju inne på hallonlakritsdöskallarna, Marianne, sura kaktusar osv förr, men nu är det Werthers som gäller.

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då?
Vit. Känns mest seriöst, haha.

7. Hur är vädret just nu?
Väldigt blåsigt i Östhammar idag. Edward flyger upp ifrån soffan hela tiden för att han tror att det är någon utanför. But no, It's just the wind.

8. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Min fina lilla mami.

9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet?
Jag har alltid haft en crush för stora, manliga händer. Men jag gillar maskulina män; långa, välbyggda män med mörkt hår och skägg typ, haha.

10. Vad har du för skostorlek?
Strl 36. Väldigt små fötter till min längd.

11. Favorit tv-program?
Oj. Vi tittar aldrig på tv. Serier är typ det enda vi kollar på, och någon film ibland. Vi har ofta tvn på i bakgrunden men vi följer inga tv-program liksom. Men jag säger väl Nyhetsmorgon!

12. Har du några syskon?
Tre stycken småsyskon; två systrar (Josefin och Amanda) och så har vi en bror (Johannes) som är yngst. Världens bästa, finaste klan. Jag är född -90 och brors är född -95 så vi är fyra barn på fem år. Bästa!!

13. Längd?
175 cm.

14. Hårfärg?
Jag är väl en typisk svenne med råttfärgat hår. Jag löser det med att göra mig blond tack vare blekning! När jag var liten var jag dock jätteblond!

15. Ögonfärg?
Jag har typ svårt att se min egen ögonfärg. Men jag har typ ljusgröna med bruna små prickar i.

16. Använder du kontaktlinser?
Nope. Jag har dock läs/tv/ansträngnings-glasögon.

17. Favorithögtid?
Jag älskar julen!! Det är mysigt att den är så "utdragen" med advent i en hel månad innan själva julafton. Uppladdningen till julafton är ju liksom total, men det är ju egentligen allt innan som är mysigast.

18. Favoritmånad?
September

19. Har du gråtit någon gång utan anledning?
Ja alltså de få gånger jag gråter så vet jag typ aldrig varför jag gör det. Oftast kommer det bara utan förvarning och utan någon särskild anledning och så får jag fundera ut vad det var som gjorde mig så ledsen. Oftast är hela grunden till min sorg att jag är sjuk.

20. Vilken var den senaste filmen du såg?
Me before you - Livet efter dig!

21. Favoritdag på året?
Julafton!

22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt?
Nej det skulle jag nog inte säga att jag är. Men jag har aldrig bjudit ut någon "första gången" tror jag.

23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)?
Nej. Jag är så himla klen så jag kan varken stå på händer eller huvudet.

24. Kramar eller kyssar?
Närhet!!

25. Choklad eller vanilj?
Choklad.

26. Har du tatueringar?
Inga tatueringar nu och aldrig några tatueringar i framtiden.

27. Vad lyssnar du på just nu?
Bygglov står på i bakgrunden.

28. Är du kär i någon kändis?
Man har väl alltid haft en crush i olika kändisar, haha. Det är något särskilt med människor som är grymma på det de gör. Leo har man väl haft en crush i sen Titanic typ, haha. Sjukt häftigt att jag och Joppla har hängt med honom och hans vänner en hel kväll/natt, hemma hos honom i hans feta villa i Beverly Hills. Det var liksom bara hon och jag och hans 7 kompisar typ. Minne for life!

29. Vilka böcker läser du just nu?
Jag läser alltid en bok åt gången. I helgen läste jag ut Mari Jungstedts senaste bok om Knutas och hans mordutredningar. Rekommenderar verkligen den serien!

30. Piercingar?
Hade en i naveln men den växte igen för 4 år sedan. Nu har jag bara ety fjortisärr kvar där.. Sen har jag 7 piercingar i öronen.

31. Favoritfilmer?
Jag gillar faktiskt mest seriösa filmer, gärna som bygger på verkliga händelser. Djupa filmer; drama, action, krigsfilmer.. Komedi är inte alls min grej. Jag känner mig alltid så tråkig när jag tittar på sånt för att alla sitter och skrattar och tycker att det är roligt utom jag haha.

32. Favorit sport?
Hockey!

33. Vad gör du just nu?
Gosas med Edward i soffan i vårt torp i Östhammar.

34. Smöriga, naturella eller saltade popcorn?
OLW:s smörpopcorn. Äter flera påsar i veckan!

35. Hundar eller katter?
Jag tycker att katter är läskiga och man vet aldrig vart man har dom. Jag skulle nog inte säga att jag är en typisk hundmänniska men Edward är ju min favorit alla dagar i veckan och jag skulle gärna ha en till fralla. Men hur mysigt hade det inte varit om de var valp hela livet?

36. Favoritblomma?
Liljor och pioner.

37. Har du blivit påkommen med att göra något du inte får göra?
Jag har blivit stoppad av en civilpolis en gång när jag körde över 30 km/h för fort. Har för mig att de mätte upp det till 34 km/h för fort.. Jag blev så galet nervös när de slog på blåljusen och blinkade in mig. MEN! Jag klarade mig utan böter och med körkortet kvar i plånkan. Ibland ska man vara lite extra tacksam över att man är tjej, haha.

38. Har du en bästa kompis av det motsatta könet?
Jag har haft många killkompisar under skoltiden osv, men nu har jag inte så mycket kontakt med någon av dem. Men killar är såå mycket lättare att umgås med än tjejer tycker jag. De är mer raka och tydliga och man slipper allt skitsnack.

39. Har du älskat någon någon gång?
Absolut!

40. Vem vill du träffa just nu?
Jag saknar min andra hälft varje dag. Hon bor i LA och tog examen som proffesionell skådespelerska innan sommaren efter nästan 3 års hårt plugg i LA och NYC. Ingen är gladare än jag att du följer din dröm, men du är alltid saknad här hemma! Älskar dig Joppla! ❤️

41. Är du fortfarande vän med folk från skolan?
Jag har en nära vän som jag varit vän med sedan vi var minisar; Johanna. Hon var vår granne i Vinnersjö där jag växte upp. Hon har bott i USA med sin familj i många år men har alltid kommit hem över sommaren.. Nu är hon dock här för att stanna för gott med hus och grejer ute i Vinnersjö! Älskart! Fia och jag har varit vänner sedan vi gick i 6:an. Still going strong! Vi var ett tjejgäng som hängde dagligen i gymnasiet, men tyvärr blev det så att vi inte hade så mycket kontakt i några år. Jag har dock träffat två av dem nu igen och det är så kul att ta upp den vänskapen igen!

42. Hur impornera man på dig om man är kille?
Genom att man är trygg i sig själv och inte behöver hävda sig, spela någon man inte är osv. Killar som skryter, pratar för mycket pengar eller som är mer utseendefixerade än mig själv blir jag väldigt oattraherad av. Inte jantelagen style, men jag anser att människor som behöver hävda sig och skryta egentligen är ganska osäkra, och osöker är inget jag vill ha. Jag älskar drivna män som har en stark vilja för livet och som alltid vill uppleva nya saker. Johans bästa sidor är just det; han är trygg i sig själv, driven och har alltid nya planer och drömmar som han vill uppfylla och förverkliga, han får mig att bli den bästa versionen av mig själv och han får mig att känna att jag är den lyckligaste kvinnan i världen som har honom vid min sida.

43. Gillar du att flyga flygplan?
Älskar allt med fart. Suget i magen när man lyfter är ju helt underbart.. Sen förknippar man ju oftast flygning med semester, resor, äventyr osv. och det är ju alltid underbart! Men själva flygningen i sig är ju inte jätterolig. Man blir ju oftast rastlös och får kryp i benen av att sitta still så länge utan att kunna röra sig.

44. Höger- eller vänsterhänt?
Höger.

45. Hur många kuddar sover du med?
Två stycken samtidigt, eller en kudde under när jag sover på Johans arm. Jag vill ha huvudet högt när jag sover.

46. Saknar du någon?
Josefin!!! Och Johan, du kan gärna få komma hem snart du också så vi kan dra igång GOT någon gång, haha.

47. Lyssnar på radio?
Nja. Jag lyssnar alltid på Spotify eller podcasts i bilen, på promenader osv. Enda gången jag lyssnar på radio är i huset nu när vi rustar, men jag är galet trött på att det är samma musik jämt och galet mycket reklam hela tiden..

48. Bästa beslutet du har gjort i år?
Att vi köpt hus!

49. Sämsta beslutet i år?
Jag kan inte komma på något dåligt beslut som jag har tagit men jag är alltid noga med att aldrig ångra någonting. 

50. Vad ska du göra nu?
Fylla på chipsskålen med mer chips för dom är slut nu, haha.


Kommentarer
Postat av: mormor

Spännande läsning :)
Kände absolut igen dig <3

2016-09-06 @ 19:19:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0