Rörmokaren har gjort sitt för den här gången!

Igår var rörmokaren här och kopplade in vatten till huset igen. Diskho och diskmaskin i köket, tvättställ, dusch/badkarsblandare, tvättmaskin och toalett i badrummet och så fick han igång varmvattenberedaren och ett filter som behövs här ute för vattenkvalitens skull. Det var så himla skönt att kunna spola och tvätta händerna igen! Med varmt vatten dessutom! Rena lyxen, haha.

Vi sov ju hemma natten till igår så det blev en tidig morgon för oss. Vi åkte hemifrån redan kl 6. Det är ju det värsta möjliga för mig när jag har så här ont. Helst vill jag vakna, ta morgonmedicinen och sedan gå och lägga mig tills medicinen börjat verka. Det är hemskt att vara igång utan smärtlindring. Varje liten cell i magen krampar och gör ont. Men jag bäddade ner mig en sväng till i huset tinnan det var dags att köra igång. Och det är en till som hatar tidiga mornar i vår familj, och det är inte Johan för han har världens bästa morgonhumör. Han vaknar alltid glad och pigg. Älskar det! Men Edward... Där har vi morgontrött och morfonhumör deluxe. Han blir så grinig när vi ska ut tidigt och riktigt blänger på oss. Vi hann knappt ut till huset förrän han stod utanför gästrummet och skällde att han ville in. Haha lillhjärtat!

Eva och Christer var ju här igår också. Jag och Eva tapetserade sovrummet och Christer och Johan reglade ner taket i vardagsrummet och la taket. Det är typ en tredjedel tak kvar i vardagsrummet som vi ska göra klart idag! Guld värt att de kom igår..

Igår kväll (inatt) när vi skulle plocka ihop och gå och lägga oss så knackade det plötsligt på dörren. Där stod M&M på en liten spontanvisit. De blev kvar ett bra tag. Vi pratade mest husrust, men vi pratade också om att vi längtar tills vi bara kan hänga igen när all rust är över!


Kommentarer
Postat av: mormor

Jag säger som Adina; nämen, oj oj oj.
I mitt fall betyder det ungefär; mycket nu och SÅ ni jobbar :)Kramar till er <3

2016-10-09 @ 12:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0