Flytt!

Man skulle kunna säga att jag har fortsatt mått lika dåligt som sist jag skrev.. Igår var jag dock så himla trött på att må dåligt så jag orkade inte ens må dåligt längre trots fruktansvärd smärta. Psyket går verkligen upp och ner trots att smärtorna är kraftiga och ihållande.

Vi jobbade på i huset torsdag och fredag och sov ute i gästrummet. Vi (läs Johan, jag har mest vilat) satte pärlspont, lister, installerade kyl och frys och så plockade vi undan och städade upp i vardagsrummet och sovrummet för att få plats med lådor, möbler osv. inför flytten.

Älskar sovrummet! Älskar att det är så ljust men ändå inte bara vitt.. Tapeten blev så himla fin till golvet!

I lördags morse kom mamma till oss vid 9. Vi åt frukost och sen hjälpte hon oss att börja packa. Vi hade inte packat en grej innan (förutom det som världens bästa Musch packat) så det var verkligen på tiden att sätta igång. Vi packade typ hela köket, förutom maten, och så åkte vi till huset och packade in allt i köket på en gång för att kunna använda lådorna igen. Sen åkte vi hem till lägenheten igen och sov våran sista natt där.

Igår kom pappa och Maria till oss vid 11-tiden. De hjälpte oss att flytta hela dagen! Världens bästa pappa och Maria. Så himla snällt att ni hjälpte oss nu när jag inte mår bra. Jag fick typ inte lyfta en grej. Så fort jag var på väg mot något för att bära ner det till bilen så var någon av dem där snabbt före för att jag inte skulle lyfta. Så omtänksamma! ❤️ Det är ju jobbigt att inte få/kunna sköta hela flytten själv som jag alltid gjort, men denna gång uppskattades hjälpen deluxe. De köpte med sig lunch och så hade de med sig världens godaste kanelbullar till em fika. Tack tack tack! ❤️

Nu är lägenheten helt tom och jag kan inte låta bli att tycka att det känns lite vemodigt.. Tänk att jag och Josefin flyttade till just denna lägenhet för 11 år sedan när vi flyttade hemifrån, och sen har jag haft den till och från sedan dess (delvis uthyrd i andrahand/littlesis/brors osv.). Jag älskar verkligen den här lägenheten. Det är ju inget toppskick på den egentligen men läget är ju fantastiskt och lägenheten har sin charm trots att allt är förhållandevis gammalt (hyresstandard). Det är så härligt att bo så centralt och jag tror jag kommer sakna närheten till allt lite. Men jag älskar huset och jag tror att det kommer bli grymt att få flytta in där på riktigt nu. Sjukt skönt att få alla grejer på samma ställe och skönt att vi äntligen ska få bo i vårt alldeles egna lilla hus och inte behöva pendla mellan Harkskär, lgh och torpet i Östhammar! Nu har vi iaf minskat ner till två boenden.

Flyttstäd kommer den 2/11 och sen ska jag lämna nyckeln till vår hyresgäst på em samma dag. Jag kommer stå kvar på förstahandskontraktet och hyr alltså ut den i andrahand tills vidare. Jag har svårt för att släppa den helt, haha.

Igår kväll åkte vi till Östhammar igen och vi blir här t.o.m onsdag. Jag har extra ont fortfarande så jag kommer nog bli kvar i sängen idag.. Vädret passar mig alldeles utmärkt!


Kommentarer
Postat av: mormor

Så skönt att du orkat skriva igen.<3 Vi vill så gärna komma ut till er, men det är mycket hela tiden för gamlingar som Roland o jag. Bra att ni får lite hjälp mellan varven :)

Svar: Ni är så välkomna när ni får en lucka! 😘 Jag såg att du hade ringt.. Jag är inte så bra på att svara i telefonen när jag mår så här och har mycket ont. Men vi saknar er! ❤️
Evelina Nilsson

2016-10-24 @ 15:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0