Adventspiff!

Vi är båda piggare nu.. Skönt! Denna chilldag gjorde susen. Jag har plockat fram alla stjärnor/adventsljusstakar ikväll. Allt för att försöka få någon slags julkänsla att infinna sig. En månad kvar! Ge oss snö till jul, snälla.

Nu kommer ni tycka att vi är lite overkill men vi har faktiskt målat vår öppna spis röd till jul.. You can't get enough of Christmas!!

Haha. Eller inte.. Alltså på riktigt. Hur kan man måla en öppen spis röd?! Jag kan inte ens föreställa mig hur de tidigare ägarna åker till färgaffären och väljer denna hemska färg.. Det står inte högst upp på vår to-do-list att fixa den tyvärr men snart ska den putsas och fixas till.

Vi tog en liten kvällsrunda (för att hämta posten och en snabbis till havet, ingen långsväng alltså) och huset såg ju faktiskt lite mysigt ut utifrån också. Det måste ju vara så mycket roligare för grannarna att någon bor i huset och fixar och donar, än som det var tidigare.. Det är supermånga grannar som varit och hälsat på under rusten (vissa stannar längre än andra...) och alla är superglada över att det är ett ungt par (Johan du får åka på min ung-våg HAHA!) som flyttat in!
Imorgon ska vi åkaoch köpa ljusslingor och pimpa utsidan.. Lagom!

Och till alla er som inte ätit sin första apelsin för säsongen ännu: löp och köp!! Ni har redan missat minst 2 veckor på apelsinens primetime! Så. Galet. Goda.

Och en liten notis om Edward också.. Jag har ju en förmåga att klämma in honom i alla möjliga sorters blogginlägg. Han är verkligen världens enklaste hund för han gör alltid precis som oss. Är vi igång i full fart hakar han på och är superaktiv, är vi lugna är han lugn. Idag när vi varit slöa har han varit ännu slöare.. Han gick ut och kissade imorse men sen har han legat och sovit i sängen tills 16.30 (!!). Då gick jag tillslut och väckte honom. Han gäspade och drog sig motvilligt upp ur sängen, sträckte på sig, tog några trötta steg till soffan där Johan låg och sen hoppade han upp och gosade in sig hos honom och somnade om. Haha! Så himla go.

God natt blåågen! Sweet dreams!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0