Radioprogrammet!

Igår hade jag ganska mycket energi for once.. Vi tog en långprommis på fm! Sen tog jag en fika med en tjej som hörde av sig ang. mitt radioprogram. 


Det är faktiskt 5-6 stycken som hört av sig som jag inte känner efter radioprogrammet genom fb för att fråga, men också för att berömma min styrka att gå ut och prata om ett så "känsligt" ämne som sjukdomar/endo, vilket är kul! Tack för det! Och kan jag hjälpa någon med samma sjukdom och samma svårigheter i vården så är jag självklart på och berätta mer och försöker hjälpa så gott det går. 
Det ringde en 80-årig kvinna för ett tag sedan som hade hört radioprogrammet.. Hon hade letat efter mitt nr och ringt runt till flera olika Evelina Nilsson innan hon kom rätt. Hon var väldigt pratglad och pratade på i över 20 min. Det var verkligen en berömboost men mest kändes hon ganska ensam och behövde någon att prata med.. Sorgligt! 

Efter fikan igår drog vi igång en storstädning här hemma. Det var så dammigt här så ni förstår inte.. Men nu är det skinande rent! 

Idag har jag läkartid 10.30. Sen ska jag träffa bästis en sväng. Ikväll ska vi ut och äta med svärisarna och Johans bror med respektive för att fira Johan lite i efterskott. De kommer till Gävle så det blir kul! 

Trevlig fredag önskar jag er! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0