Fralla!

Idag har vi varit på frallaträff! Jag träffade en tjej när jag var ute och gick prommis förra sommaren och hon tipsade om att bli medlem i deras frallagrupp på fb! De har träffar lite nu och då men vi har aldrig varit med. Men idag hakade vi på! Pga att jag varit lite sämre nu igen så har det inte blivit så mycket promenader i veckan för jag har haft för ont. Därför passade det bra med hundbus idag så vi/jag slapp röra på oss! 

Det var 10 frallor med idag, varav 2 valpar. Jag vill ha en till valp igen, såå mysigt! Edward hade så roligt och var så duktig med alla hundarna! Härligt med lite socialisering. 




Ikväll har vi ätit den godaste köttfärssås jag någonsin ätit. Så galet god!! Till kvällsfika blev det ost och kex på de fina marmorbrickorna jag fått av mormor och morfar. 


Min söndagsrutin.. Fylla på veckans medicin i min dosett. Lika deprimerande varje gång! Räknade lite snabbt i huvudet.. Jag tar 28 tabletter om dagen (exkl. bonustablertter, som brukar bli typ 0-4 om dagen beroende på mående). Alltså minst 200 tabletter i veckan. 800 tabletter i månaden. 9600 tabletter om året... Sinnessjukt! Hur kunde jag hamna i den här skiten?! 


Med denna bild säger jag alltså god natt! Och till alla er som inte har en sån här i badrumsskåpet; var tacksam varje sekund över det! Ta inget för givet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0