Adina!

Imorse vid 10 åkte vi ut till Hedesunda för att hälsa på smålänningarna som spontanade och åkte hit igår kväll. Vi fikade när vi kom ut och sen vid 12 drog Johan till Uppsala för att hänga med lite kompisar och jag, Lisa, Fanny och Moa har myst och hälsat på lite folk. Nu ligger jag och Fanny och tittar på Let's dance och vilar upp oss (mig) lite inför middag och trevligheter ikväll här ute i Hedesuna. Mysigt! 

2 news.. Polotröja! Älskar det, så fint tycker jag! Och så har jag dragit fram ryggsäcken vi köpte i Thai. Sorry för att linsen var sjukt smutsig så det blev suddiga kort..



Ett av besöken gick till gullkusinen Adina. Adina som jag har skrivit om tidigare här i bloggen vid flera tillfällen.. Hennes liv har vid flertalet gånger (under en lång tid) hängt på en skör tråd och därför var lyckan total när hon kom krypandes i full fart när vi öppnade dörren. Hon sträckte fram armarna direkt till mig och gosade in sig och sprattlade och jollrade. Och så blev hon helt kär i mina solbrillor så dom åkte på och av hela tiden, haha. Jag fick en sådan härlig känsla av att ha henne i famnen och se henne såå levande. Älskade lilla liv! 



Kommentarer
Postat av: mormor

Två tappra kusiner <3 <3 <3

2016-03-13 @ 21:34:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0