Home sweet home!

Det har nog aldrig känts skönare att komma hem. Jag har in princip inte varit hemma på 3 veckor. Bara mellanlandat, packat om och sen vidare igen. Men nu är rehaben klar för den här gången. Ska dock tillbaka i slutet av augusti igen men först en hel underbar sommar! 

Jag gick lite tidigare idag också. Edward skulle bli själv så länge annars och det kändes inte så bra. Nu blev det "bara" 7 timmar. Han blev så glad när jag kom hem. Och det var otroligt skönt att komma hem till ett nystädat hem! Det har varit så himla skitigt och äckligt här men nu är det fint igen. 

Nu ska jag vila i soffan framför ett avsnitt Homeland tills boyfriend kommer hem om någon timme. 

Det har blivit lite strul med vårt tillträde till huset. Vi skulle haft det imorgon egentligen och gjort klart med allting då, men nu har det strulat till sig med dödsboet så vi får tillgång till huset imorgon men gör klart allt kring affären lite längre fram. Alla parter är irriterade över strulet; vi, säljarna och mäklaren, så det är ju på något sätt skönt att det inte är någon inblandad i affären som strulat till det iaf. Nu är det sådant man inte kan påverka!

Vi har mycket roliga saker framför oss nu. Imorgon kan vi äntligen dra igång med huset, på lördag är det Fia och Rickards bröllop, Josefin är hemma hela nästa vecka också, det är midsommar nästa helg och hela sommaren har vi massa rust och husfix att greja med. Underbart! Det gäller att se det positiva i saker och ting ibland.. Särskilt när jag mår lite sämre än vanligt. Då är det extra viktigt att hitta ljusglimtar i tillvaron! 



Kommentarer
Postat av: mormor

Bra tänk <3

2016-06-17 @ 00:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0