En helg full med rust!

God morgon!

Idag kommer Eva och Christer till Gävle och ska jobba med oss i huset. De sover kvar i husbilen ute i Harkskär och hjälper oss imorgon med. Sötast!
Vi tänkte åka och slänga sopor igår och handla allt vi behöver idag, så vi stressade från East för att hinna med. Men så stängde återvinningen 17 på fredagar. Och hela släpvagnen är full med skräp, så eftersom vi inte kunde slänga alla sopor kunde vi inte heller åka och ganska brädor.
Vi tog en sväng förbi Furuvik istället och tittade hur långt Musch och Matti hade kommit och så fick vi glass. Edward fick en helt egen glass för första gången i sitt liv och han var i himmelen. Haha!

Han är ju knäpp den här hunden. Han sitter ofta och sover istället för att lägga sig ner. Alltid lika roligt, haha!

När vi var där ute i Furuvik så kom brors och stolt visade upp sin nya fina bil. Det är något speciellt med att köpa sin första bil, själv, för egna ihoptjänade pengar. En jättefin bil! Grattis bilägaren! Jag åkte med honom tillbaka till Gävle. Man måste ju premiäråka, haha!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är inte alls hans första egna, för den fick han på sin födelsedag, när matte inte var hemma, av mig och Johannes och Thomas! Så det så!!! 😜👍

Svar: Just ja! Det fick han ju när ni hade kalas för honom när jag låg på sjukhuset.. Men vad har matte med det att göra? 🤔😄😘
Evelina Nilsson

2016-07-05 @ 22:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0