Borsta huset!

Huset all day idag också.. Sorry för en tråkig blogg för tillfället, om man inte är intresserad av hur det går med vår rust.

Idag har jag inte mått bra. Jag satt och tittade på Johan när han jobbade hela dagen med vatten och avlopp, isolering av köksgolvet osv.. Mot em/kvällen gjorde jag iaf ett ryck och borstade fasaden. Efter ett tag fick jag hjälp av Johan också. Vi stod i spöregn och borstade och borstade... Nu är snart halva huset borstat.
Vårt hus är rött för tillfället men snart kommer det vara ljusgrått istället. Det kommer bli så fint! Imorgon ska vi till Gysinge och hämta ut vår färg. Jättefin färg! Äntligen har vi bestämt oss.

Ikväll blev det rostade mackor, oboy och aprikoskräm till middag. Gu vad rörigt vårt liv är för tillfället. Jag vet inte när vi lagade mat hemma sist, eller när vi var hemma mer än när vi sover över huvud taget. Är vi inte i Östhammar så är vi i huset. Det är roligt att hålla på såklart, men jag känner att jag ibland (ofta) pressar mig mer än vad jag borde. Jag har mycket ont nu för tiden, men jag vet ju iaf troligtvis vad det beror på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0