Älskade Elliot!

Igår hade jag Elliot på besök. Jag hämtade honom i Gävle vid 10 och sen var vi på Ögården hela dagen igår. Det första han sa när han hoppade in i bilen var: "Nästa gång när jag ska vara hos dig vill jag sova över." Så söt. Han ville stanna längre fast vi inte ens hade börjat dagen. Men det är ju roligt att han saknar mig lika mycket som jag saknar honom.

Vi "jobbade" på cafet som öppnat på Ögården över sommaren, vi badade, plockade blåbär, spelade spel och bara myste. Så fort det kom in någon till cafet sprang han dit och hjälte till och var först på plats. "Jag älskar att sälja saker. Jag försökte sälja mitt hubba bubba men det var det ingen som ville köpa!" sa han efter några gäster. Gohjärtat mitt!

Elliot är verkligen världens finaste lilla kille. Han har utvecklats så mycket det senaste året och växt på sig massor. Han har blivit mycket mer trygg och "stor". När han var mindre var han väldigt försiktig, blyg och tillbakadragen men nu är han öppen, social och framåt. Och världens mest generösa och givmilda 6-åring (snart 7). Han delar med sig och bjuder och är otroligt hjälpsam. Som jag älskar denna lilla filur! ❤️ Vi hade en såå mysig dag. Hoppas det inte blir lika långt till nästa gång vi ses.

Efter jobbet kom Andy ut och hämtade Elli. På kvällen var det volleybollturnering på Ögården och efter det var det trubadur och hamburgare och så var cafet/kiosken öppen till kl 01 varje fredagkväll. Mamma har gjort så mysigt där. Det är så himla fint på Ögården och det är tråkigt att det inte använts mer, men nu håller mamma på och får liv i stället igen. Till alla hedesundingar. Ni måste åka dit i sommar och ta en fika och ha det trevligt.
Men mest reklam för ikväll. För ikväll sjunger mamma där 19.30. Be there!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0