En bra helg!

Vi har haft en så himla mysig helg ute i skogen.. Vi åkte ut till Vinnersjö runt 11 i lördags förmiddag. Vi hade med packning och mat för att klara oss ett dygn ute i farbrors stuga. Man kan inte åka bil dit så vi lånade pappas fyrhjuling. Stugan har varken el, vatten, toalett.. Men det är ju precis det som är charmen!! Vi grillade korv till lunch när vi kom fram och fixade i ordning stugan och eldade ingång där så det skulle bli varmt. Vi satt ute kring elden tills det var mörkt vid 19. Vi åt hamburgare till middag och sen hade vi med oss efterrätt och gotta som räckte hela helgen! Så himla mysigt!! Vi spelade sällskapsspel och kort tills vi somnade vid 1. Vi var ut innan vi la oss och tittade på stjärnhimlen. Den var magisk!!! Det är ju helt annat att titta på stjärnorna i totalt mörker, som det blir när man är mitt ute i skogen. Så otroligt vackert! Stjärnhimlen får alltid mig att känna att jag är otroligt liten på jorden.. Det är en ganska obehaglig känsla egentligen, men jag har alltid älskat stjärnhimlen för den är så himla mäktig!! 

Morgonljuset i den här stugan är också så himla fint. Jag älskar verkligen skogen och att vara ute i naturen. Bästa!! Tack M+M+älskling för en mysig helg!





















Vi åkte från stugan vid 10 igår förmiddags. Då åkte vi till mamma för hon hade erbjudit mig en helkroppsmassage. Hon är ju utbildad massös och det hjälper faktiskt till att minska smärtan om man slappnar av med hjälp av ex. massage. Så då vill hon hjälpa till att ge mig massage gulliga mami. Dels för att det är skönt såklart men också ur sjukdomssynpunkt. Tack bästa mamma för den underbara timmen! 

Vi hade med oss tårta till mami. "Vi ska äta tårta för vi har något att fira!" sa jag. "Va?? Har ni förlovat er? Grattis!" sa mamma på en gång. Haha! Sötmamma. Så var det inte.. Vi firade ett halvår tillsammans! Fast alldeles egentligen så fick Johan tårtan av Ica Maxi för att han har adressändrat till Gävle, men det är ju roligare att äta tårta om man firar något.. Så alltså: ett halvår tillsammans han och jag.. Må det bli många fler halvårs- och helårsfiranden! Love you.


Kl 17 började Mattis match på Träffen. Den kunde man ju bara inte missa! Vinst! Jag frågade Matti innan matchen hur han trodde att det skulle sluta och han gissade på 0-0. Matchen slutade typ 13-6 eller något sånt.. Det är tur att han spelar och inte jobbar som en sån där expert som analyserar hur matcher ska sluta. Då skulle han inte ha haft jobbet kvar länge... Haha!  



Och till middag blev det pizza. Hjälp vad onyttiga vi varit i helgen! Det får gottgöras i veckan.. Eller nåt.



Kommentarer
Postat av: mormor

Det var verkligen inte en onyttig helg. Du mådde ju bättre av den! Men ni missade väl Mello?
Vi var till vår stuga i lördags och har aldrig sett så mkt folk o bilar på sjön/stranden förr. Istävlingar.
Grattis till halvåret - tänk om vi inte hade godkänt då i somras <3 Kram

2016-02-29 @ 13:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0