Skinnbralla!

Idag låg vi i sängen till 10.30 (!!). Vi vaknade någon timme tidigare såklart men jag pallade inte att gå upp.. När jag äntligen fått bukt på smärtan tack vare extra medicin förflyttade vi oss till soffan där vi åt lång frukost framför en film. En riktigt slapp förmiddag.


Sen packade vi in oss i bilen och åkte och hälsade på Johans vän. Sjukt fin himmel när vi skulle åka därifrån. 

Sen åkte vi ut till Vinnersjö en sväng för att heja på farmor och farfar. Farfar är nyopererad så vi lämnade en liten 'krya på dig-chokladask' och hängde där ett tag. Mysigt besök. 


(Jag håller med om att dessa brillor inte direkt är mina top 10 finaste jag har, men av någon anledning är dessa de enda som hamnat kvar i bilen så det är därför de använts flitigt nu på slutet.. Note to myself: byt bil-brillor imorgon, haha! Fast obviously har jag ju köpt dem för att jag tyckte de var fina/annorlunda, så självklart är det ju något med dem jag gillar..) Slut på försvarstal.

Jag är helt kär i mina nya skinnbrallor. Supersköna. Nu för tiden är första kriteriet inför klädköp att jag ska kunna ha plagget även de "onda" dagarna.. Förr köpte jag kläder som var snygga men inte så magvänliga som jag skulle använda när jag mår bättre igen, men eftersom den dagen inte är i sikte ännu är det alltså bekvämt som går först nu för tiden. Men dessa brallor var alltså supersköna - och fina. Jag älskar skinn/lackbrallor (om man matchar dem på "rätt" sätt) men Johan tycker inte alls om det, haha. Vilket dilemma.. Vi märker ju tydligt vem som har mest att säga till om i det här fallet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0