Movienight!

Så god middag!! Köttfärssås är min top 10 älsklingsmat. Särskilt Johans köttfärssås. Jag förstår inte hur han lyckas men allt han lagar är supergott! Jag har inte smakat en enda rätt han gjort som jag inte älskat. 

Vi har slappat i soffan ikväll och tittat på två filmer. Båda med Gerard Butler (fredagsögongodis, tackarr!). En var verklighetsbaserad om Kony och situationen i Sudan. Jag hade glömt bort att Kony existerar (eller existerade, han kanske har dött?) och jag kände hur jag började koka när jag blev påmind om denna hemska människa. Har ni sett "dokumentären" Kony 2012? Youtube. Se den om ni inte gjort det. Jag blir så himla sugen på att rädda världen när jag sett en sån här film. Människor som ger sig på barn och människor (män) som utför sexuellt våld/våldtäkter måste ju vara bottenskrapets bottenskrap i människohierarkin. Kombinationen mellan dessa två är ännu vidriga. Det hugger verkligen i hjärtat på mig när jag tänker på att det just i detta nu finns barn som lever i fångenskap, som kanske har blivit sålda till något äckligt svin som utnyttjar detta barn tills det inte finns något kvar... Trafficking är det som får mig att må sämst av alla hemskheter i världen. Det är fruktansvärt att barn svälter, att barn blir misshandlade, att barn inte har någonstans att bo, att barn tvingas döda sina föräldrar och syskon för att sedan "klara av" att bli barnsoldater... Men att det finns barn som lever i fångenskap och blir våldtagna 20 ggr per dygn i flera års tid/hela sitt liv är så fruktansvärt så jag kan knappt ens tänka tanken utan att bli helt knäckt. Så himla hemskt. Hur kan människor vara så onda? 

Som vanligt går jag alltid in i handlingen för mycket och kan inte släppa det på flera timmar. Jag har sjukt svårt att skaka av mig sånt här som hänt eller händer i världen just nu. Nu ska vi iaf gå och lägga oss. Jag har haft en riktigt dålig dag idag men jag lyckades sova bort någon timmes smärta efter lunch iaf. Ibland känner jag på allvar att jag skulle vilja åka in till sjukhuset och bli nedsövd ett par veckor. Jag behöver verkligen vila från den här skiten! Men att skriva det i samma inlägg som det jag skrev om i stycket ovanför känns nästan pinsamt. Men det kommer alltid finnas människor som har det värre. Ibland "hjälper det" en att orka kämpa på med sitt lite till, ibland spelar det ingen roll hur jobbigt någon annan har det. För även om någon alltid har det värre än en själv så tar det ju fortfarande inte bort mina problem just då när jag mår som sämst. 

God natt! Trevlig helg på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0