Julafton!

Johan var som en liten unge natten till julafton.. Jag tror han vaknade fem ggr och var alldeles pirrig varje gång. "God jul! Vad tror du klockan är?" "God jul. Ska vi gå upp snart?" "God jul. Är inte du lite spänd på min julklapp till dig?" Jag skrattade så mycket varje gång. Kl 9 gick vi äntligen upp, haha. Vi åt lite snabb frukost och sen öppnade vi våra julklappar till varandra. Världens finaste boyfriend hade köpt en padda till mig. Love you! ❤ Johan fick en Moccamaster och ett skinnförkläde av mig och ett skrivblock av Edward. 


Edward fick öppna en av sina fyra julklappar också. Han öppnade det helt själv och tyckte att det var så himla kul! 

Kl 11 mötte vi upp Eva och Christer för en promenad i skogen. Eva tyckte att Edward skulle få göra det som han tycker mest om som julklapp på julafton och som han njöt. 

Efter prommisen åt vi lunch: tomtegröt och skinkmacka. Sen gick vi hem och gjorde oss i ordning och vilade lite innan Kalle vid 15. Som vanligt somnade jag och missade typ hela jultvn..

Sen kollade vi på super8-film från förr, häftigt! 

Vi åt julmat tills vi rullade fram sen.. Glömde dock knäppa kort på all mat så det får bli två nördiga julselfies. Jag älskar mitt nya rosetthårspänne.

Sen körde vi julklappsleken. Jag tog hem ett, Johan två, Eva ett och Christer blev utan. Jag fick en eldkorg som jah blev superglad för. Efter det plockade vi fram spelet 'Med andra ord'. Superkul spel och självklart vann jag och Johan! 

Edward fick öppna sina andra julklappar och sen blev det massa bus med de nya leksakerna. Både Johan och Eddi var helt slut efteråt, haha!

Min fina lilla gris och jag framför granen!

Och slutligen jag och den stora älsklingen!

Vi avslutade kvällen med att titta på 'Tomten är far till alla barnen'. Vilken fruktansvärd kaosfilm, haha. Men den är ju faktiskt ganska bra, på ett dåligt sätt.. Eller nåt, haha. 


Tack fina älskling och svärisar för en fin julafton! Min första julafton ifrån familjen. Saknade alla såklart men det blev superbra ändå! 

Hoppas ni alla haft en fin julafton igår. God fortsättning på er! ❤


Kommentarer
Postat av: mormor

Min dator har "vilat" under julhelgen.
I dag har vi haft strömavbrott och efter det ville den fungera igen. Blir så glad att du haft en bra julafton. Vilken fin soffa dina svärföräldrar har, och fina är dom själva också. Vi har också haft en god jul, men trött blir man. Kram till dig o Johan <3

2016-12-27 @ 17:12:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0