Andra advent!

Vi tog ledigt ifrån husrust igår och åkte och hälsade på mormor och morfar istället! Där bjöds det på glöggfika, stek potatis och brunsås och glass och hallon till efterrätt. Som vanligt rullar man därifrån, men vi hade en trevlig dag! Tack bästa ni.

Kl 19 var det andra adventsfika hos M&M. Vi köpte med oss pizza till middag som vi åt först och sen fikade vi massa hembakt julfika. Så mysig kväll!
Musch var så stolt över att hon köpt hem marschaller.. Sånt som man inte kan ha i lägenhet men som man äntligen kan pyssla med nu när man bor i hus! Hon hade gått ut och tänt två stycken och var så himla glad över att få julpyssla lite i huset, men så hade Matti kommit in efter ett tag och muttrat.. "Typiskt! Grannen ska tydligen också ha adventsfika men dom har tänt 6 marschaller.. helt plötsligt försvann våra två i mängden!" Haha! Är det så här det är att bo i hus? Grannens hus ska alltid vara lite bättre, större, finare, mer.. Well, let the game begin!

Vi kom till torpet/Östhammar vid 23-tiden igår kväll. Vi gick och la oss på en gång.. Jag som är mörkrädd började fundera på läskiga saker och frågade ut Johan om vad han tyckte var läskigast av massa olika alternativ.. "Vad skulle du bli mest rädd av: om en man, en kvinna eller ett barn stod utanför fönstret och tittade in?" "Vad skulle du göra om en sönderslagen människa kom och knackade på?" Bla bla bla.. Jag blev mer och mer rädd för varje fråga jag ställde till honom och han blev mer och mer trött på den där leken.. Tillslut somnade han. Kul kille. Han somnade ifrån mig när jag var som mest rädd, haha. Det var bara att plocka fram paddan och Suits för att komma på andra tankar. Tillslut glömde jag bort allt läskigt och kunde somna.
När jag var liten och rädd försökte jag alltid tänka på "roliga" saker i ett försök till att sluta vara rädd, men vad jag än tänkte på så blev det läskigt. Tänkte jag på julen och tomten så lyckades tomten helt plötsligt få svarta ögon i tankarna, tänkte jag på en liten hundvalp så började den plötligt se spöken och bete sig jättekonstigt... Bra fantasi är inte jättebra alla gånger! Särskilt inte när man är mörkrädd. Undra när jag ska växa ifrån det? 26 år gammal and still a pussy!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0