23 december!

Vad roar vi oss med idag då? Vi åkte till Östhammar/Askön igår kväll (med ett snabbt stopp på H&M i Gävle på vägen.. Jag hittade 4 plagg jag älskade på 30 sekunder, plockade på mig dom och gick till kassan. Är inte jag en drömflickvän så säg?) 


Idag jobbar Johan sista dagen innan han går på julledighet i 10 dagar. Jag och Eddi har grejat lite här hemma. Jag har varit till Volvo en sväng med bilen (de hade missat att stänga av 'boka tid för service'-påminnelsen när de servade den för någon vecka sedan), jag har varit till Granngården och köpt julklappar till Eddi (4 stycken, det är väl lagom? Haha!), varit till ÖB och köpt lite tomtar (eftersom vi firar jul i Östhammar måste vi ju pimpa torpet med tomtar för att få lite julkänsla även här) och så har jag bakat nougatkaka. Peace of cake var det! Jag har sinnessjukt ont men jag försöker distrahera smärtan med att göra saker istället för att bara ligga och vila.. Tyvärr funkar den taktiken inget vidare för magen men huvudet/psyket mår bättre iaf.. 

Btw. På tal om ÖB. Jag är typ aldrig på ÖB hemma men här i East är det den "enda" affären med krimskrams typ så jag hänger där ibland när jag behöver något. De har faktiskt väldigt mycket fint till inga priser alls! Tips tips. 

Edward är lika galen och energisk som alltid när vi är här. Som han älskar Askön. Han är ute hela tiden typ, kommer in en sväng för att kolla läget här hemma och sen sätter han sig och gnäller vid dörren och vill ut igen.. Heela dagen lång. 
Han har världens viktigaste jobb här också (han har tillsatt sig själv som högst ansvarig för ett jobb som inte ens existerar): gnaga bort bark på veden. Han går till svärisarnas vedförråd ute på gården på morgonen, gnager någon timme, skäller och blir arg ibland när barken sitter för hårt eller när något vedträ är för tungt, tar lunchpaus och kommer hem en sväng och sen kör han någon timme till på eftermiddagspasset. Han älskar verkligen ved! Det ligger vedträn lite överallt på gården.. Tur att Eva och Christer älskar Edward annars hade det varit tufft, haha. 

Hoppas ni alla har läget under kontroll inför julen så att ni kan njuta massor! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0