Mamidagar!

Jag kunde komma ifrån avdelningen vid 12 istället för 15 så vi hann med en lunch på Pizza Hut innan vi brummade hemåt.. När vi kom till Gävle sa vi hejdå till våra bästa smålänningar innan jag åkte vidare mot Harkskär och huset. Vid 18 ringde mamma och sa att hon kunde komma och hjälpa mig måla några timmar så jag hämtade henne i Gävle och sen har vi målat hela kvällen. Vi har borstat klart framsidan, målat om den första svängen, mamma har målat det vita som behövde målas en andra gång och så har vi målat det som var kvar på ena gaveln. Nu är det bara framsidan sista strykningen och sedan ev. en tredje sväng med det vita på några enstaka ställen och sedan är huset ÄNTLIGEN färdigmålat! Längtar tills vi får börja med insidan "på riktigt" med ytskikt osv..

Till middag blev det pizza.. Jag är så sjukt trött på snabbmat! Det har blivit alldeles för mycket sånt den här sommaren i och med all rust. Jag längtar tills vi kan laga goda middagar igen.. Det är liksom inte högst upp på vår prioriteringslista just nu.

Nu ska jag krypa ner bredvid min fina älskling. Så mysigt att sova tillsammans igen ❤️ Det är ju faktiskt 5 dagar sedan vi var hemma tillsammans! Jag sover så mycket bättre med Johan bredvid mig.. Jaja. God natt! Trevlig helg!!

Älskade lilla mami. Det har varit så mysigt att vara med dig några dagar! ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0