Gävle-Östhammar-Uppsala

Igår efter att vi hade varit och visat Fanny och Moa vårt hus så var jag inte så jättepigg.. Jag hade tänkt följa med dem vidare till nästa (Musch) hus, men jag började få så ont så jag hoppade av hemma i lägenheten istället. Jag vilade ett tag och sen blev jag saknig efter boyfriend så jag drog en spontanare och åkte till Östhammar. Jag är så sjukt lycklig över min fina boyfriend. Världens bästa på alla sätt! Dock fick jag inte en enda puss för att jag har fått munsår (!!!). Så himla äckligt! Hoppas det går över fort..

Jag kom till Östhammar vid 14-tiden. Då åkte vi till Beijer och beställde innertak och trägolv till hela huset, och pärlspont till hall, kök och vardagsrum. Det börjar närma sig ytskikt nu! *klapparhändernaemoji*

Jag åkte från Östhammar vid 21 och hämtade upp mamma i Alunda på vägen till Uppsala. Hon blir här hos mig tills jag ska hem på fredag. Jättemysigt! Jag är ju bara på sjukhuset mellan 9-15 ish, så vi har mycket tid att umgås utöver det.

Nu ska jag till avdelningen, med ett stopp på Apoteket för att köpa munsårsplåster. Jag är typ svälld på hela kinden runt munsåret. Ush! Jag lider med alla som har munsår ofta. Inte så trevligt alls!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0