Före/efter!

Kolla vilken skillnad det hunnit bli på dessa 2,5 månader som vi haft vårt hus. Det är ju verkligen ett helt nytt hus! Det kommer bli så himla fint sen när vi bygger ut. Det blir ju inte riktigt än, men jag längtar!!

Dörren är fortfarande inte på plats men jag jobbar på den. Den blir så fin! Den måste dock torka innan man kan vända på den och torktiden är 2 dygn. Den ska målas 3 svängar per sida.. Det tar tid alltså med andra ord! Men det blir så mycket finare resultat att låta den torka liggandes än när den sitter i eftersom det lätt blir rinnmärken då.. Så det är värt det!

Vi har tänkt bygga ut liknande detta hus i själva konstruktionen.. Vårt hus är ju lite oproportionerligt idag då det är "djupare" än brett. Men bygger man ut så att det blir dubbelt så stort och med en övervåning på utbyggnaden likt bilden så tror vi att det kommer bli jättefint! Vi har alltså tänkt bygga ut likt den halvan som är till höger på bilden nedan, och den halvan till vänster är som det ser ut idag. Vi har gjort ritning på det och det kommer bli superbra. Men en sak i taget. Först ska vi få klart del ett och bo in oss..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh så fint det har blivit och så underbart det kommer bli!! Älska verkligen drömhuset! 😍

Svar: Åh tack! Ja jag tror att det kan bli bra 😍☺️ Hoppas du haft en bra helg! 😘
Evelina Nilsson

2016-08-29 @ 20:39:44
Postat av: Diva

Glömde skriva att det var Diva som skrev. 😁

2016-08-29 @ 20:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0