Dåliga dagar!

Igår hade jag såå ont, precis hela dagen. Jag vet inte hur mycket extra medicin jag behövde ta för att orka med att bara leva. Jag sov mycket igår, och målade litegrann sittandes bara för psykets skull. Fortsätter det så här länge till kommer jag inte att orka. Någon förändring behövs. Skönt att jag ska träffa min läkare på fredag.

Idag hade vi tänkt åka till Centralbadet i Stockholm och spa:a hela dagen, men jag orkar inte ens åka iväg. Vi har ett "presentkort" där som går ut på onsdag för två personer. Om någon vill ha det och har vägarna förbi Sthlm så säg gärna till. Då skickar jag över det till dig/er. Roligare om det används av någon än att det bara expire oanvänt..

Vi ska köra "tillträdet" (äntligen!) och fixa med det sista med köpet av huset osv. idag kl 10 men sen åker jag tillbaka till sängen igen. Johan jobbar på och jag vilar.

Vi sov ute i Harkskär inatt. Så mysigt i vårt lilla gästrum! Allt vårt golv, tak och pärlsponten kom levererat imorse. Johan bär in allt i spöregnet. Min lilla krigare! Jag hatar att vara sjuk. Det finns nog ingen värre känsla än att inte kunna vara delaktig..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0