Valborg 2016!

Vi började vår Valborg med lunch med svärisarna hos deras vänner i Valbo. Sen åkte vi vidare ut till Hääs och åt middag hos mami. Hemgjorda hamburgare fr.o.m. scratch, så gott! Och världens godaste efterrätt. T.o.m. Johan tog påfyllning och det är ett bra betyg för han är inte alls någon efterrätts/-sötsaksmänniska. Mot kvällen åkte vi hemåt och tog en prommis till Regementsparken för att titta på kase. Sjukt vad mycket folk det var där! 

Nu har jag skrattat så jag har gråtit åt ingenting så nu är det nog dags att gå och sova, haha. Johan hängde inte ens med på vad som var roligt och det är ju inte det lättaste att förklara när det bubblar upp skratt så fort man öppnar munnen.. "Vi har varit tillsammans i snart ett år och du har inte gråtit en endaste gång under den tiden. Sjukt att första gången jag ser dig gråta är för att du skrattade till tårar!" sa han mitt i allt. Men det borde ju vara ett bra tecken, eller något. Haha!

Jag tänker nog inte ens försöka mig på att förklara vad det var som var så roligt för så här i efterhand inser jag att det kanske inte var så jättekul ändå. Alltid när man "är på det humöret" så kommer man ju på 20 andra grejer som är/var sjukt roliga och så skrattar man åt de också. Det finns nog ingen jag har så många skratta-mig-till-tårar-moments med som Josefin.. Gu vad jag saknar dig love! ❤️

Jaja. God natt med er! Hoppas ni får en fin start på maj månad! Puss 


















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0