LAX-Arlanda

- Varning för megalångt inlägg -

Det blev ett litet blogguppehåll sista dagarna för att maximera myset med sis. Vi körde hike upp till Hollywoodskylten i onsdags. Josefin var i skolan 8.30-12.30 och då sov jag och mami ut och hängde någon timme vid poolen. Men sen drog vi iväg på prommisen. Det var så himla vacker promenad upp på berget och på toppen hade man 360 graders utsikt över hela LA. Så underbar och mäktig upplevelse! Och så fick vi se Hollywoodskylten på nära håll såklart. Bara det liksom! Så nu kan jag pricka av en sak på min to-do-lista för mitt liv. Se Hollywoodskylten var en punkt.. 

På kvällen åkte vi till The grove och åt på Cheescake factory. Vi började resan med middag där första kvällen och vi avslutade resan med middag (vid exakt samma bord!) där sista kvällen. Och så shoppade vi det sista på Ross. Sjukt att den butiken har öppet till 01 på natten. Vem handlar kläder och sånt så sent? Och mataffären bredvid Josefin, som är i större strl än Ica Maxi här i Gävle, hade öppet dygnet runt alla dagar. Jag älskar ändå det.. Att staden liksom är vaken och igång dygnet runt! 

Vi satt och pratade till efter två sista natten.. Vi åt våfflor och myste (och packade). 



























I torsdags var sista dagen.. Josefin gick i skolan till 12. När hon slutade möttes vi upp vid Walk of fame och åt lunchbuffé. Kl 14 hämtade våran Uber upp oss och vi åkte till flygplatsen, efter ett sorgligt farväl till min älskade andra hälft... Jag är såå tacksam för den här resan! Världens bästa 17 dagar! Och världens bästa lillasyster. Jag är så stolt över dig älskling!! ❤️

Jag och mamma åkte olika flyg hem också.. Hon åkte 10 minuter innan mig. Sjukt att de går så tätt?! Jag åkte med Lufthansa hem och SAS dit. Jag var väl inte jätteimponerad av någon av dem, men resan gick bra och jag tog mig hem. Jag gjorde ett byte i München. På Arlanda mötte mina två älsklingar upp mig/oss. Mysigt!







När jag kom hem stod det fina rosor på bordet. Världens bästa! ❤️



Kommentarer
Postat av: mormor

Oj, oj ,oj. Jag säger då det; vad du fått vara med om mkt, och tänk att Josefin är där "hela tiden", och så skönt att bli så välkomnad när du kom hem - med god mat och blommor. :) Och snart blir det stugtider.....

2016-04-09 @ 20:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0