Onsdag!

Jag tog en liten paus ifrån att skriva sjukdomar i LA och bara levde.. Jag mådde faktiskt bra flera dagar där, bl.a. heldagen på Universal, men många dagar levde jag på min dagliga medicin + massa bonus precis som hemma. Vi anpassade dagarna efter mig mycket för att det skulle bli så bra som möjligt! Promenaderna la vi oftast på fm eftersom det är då jag för det mesta mår som "bäst". De dagar vi skulle iväg på något var jag tvungen att ta kvällsmedicinerna tidigt för att kunna gå upp tidigare dagen efter (blir sjukt seg av dem i 12 h) så vi kunde inte ta en sen kväll och en tidig morgon direkt efter varandra. Livet som sjuk är en enda planering, samtidigt som man ändå inte kan planera någonting! 

Vi har tagit dagarna som de kommit lite sedan jag kom hem. Jag har tvättat idag. Mellan passen har jag försökt läsa ut boken Sälj! Jag skulle ha lämnat in den på biblioteket redan när jag var i LA men jag måste ju bara läsa ut den först så det är värt lite böter. Sorry till den som står i kö på den efter mig!

Jag har fikat en sväng med Sandra i em. Efter det åkte vi till Valbo. Edward behövde supergrejer till sin hud/päls som kliar och är jättetorr och sårig. Sjukt att vi betalade så himla mycket till veterinären (försäkringsbolaget vägrade stå för detta, lång historia) och gjorde hur mycket undersökningar, biopsier, prover osv. som helst och ändå blev veterinärens slutsummering på det hela: hem och fundera själva vad det kan vara för vi hittar inget fel! 

Vi tog en runda på Ikea och Rusta också innan vi åkte hemåt. Nu ska vi äta jordgubbar och glass! Näästan lite sommarfeeling. Åtminstone vår! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0