Jag och min bok!

Ikväll har jag haft en sån där kväll med mig själv och min skrivbok.. Jag har alltid ett block med i väskan där jag skriver upp allt möjligt. Ikväll har jag skrivit en mix av värde, bl.a. citat och tips från Fredrik Eklunds bok Sälj! Jag rekommenderar alla att läsa den oavsett om du är fastighetsmäklare eller ej. Om du vill bli taggad på karriär och framgång så är det en bok för dig. Jag är ju extremt taggad på karriär och har alltid varit, så jag vet egentligen inte varför jag "plågade" mig med att läsa den och "strö salt i såren" ännu mer mitt i min sjukskrivning.. Men den var bra och läsvärd! Tips tips! 


Jag och Sandra tog en prommis idag. Vilket konstigt väder det har varit. Snö, regn och solsken! Vi lyckades pricka in solskenet. 


Min lilla älskling fick täcka upp för min stora älskling inatt här i sängen.. Sjukt vad han snarkar! Men det är mysigt att ha hans varma lilla kropp nära. Nobody's perfect! (...Except brors.. Haha! Vi systrar har alltid skämtat och fyllt ut nobody's perfect-uttrycket med att brors är den enda som faktiskt är perfekt. Jag tror det är omöjligt att hitta någon dålig sida hos lillebror. Och som storasystrar till honom är det nog ännu svårare, haha! Så alltid när någon säger nobody's perfect fyller någon av oss i: except brors) ❤️

God natt med er! 

Ps. Fiskmåsarnas riksförbunds årsmöte har dragit igång igen på Heartbreaks tak (såg btw att de bytt namn helt till Slick nu). Förra våren var de här också.. De är igång hela nätter och låter. Någon som känner sig manad att på valfritt sätt få dem att förflytta sitt årsmöte till valfri annan plats utanför Gävles gränser? Jag är dig evigt tacksam isf. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0