Massa häng!

Jag myser med Josefin nu de sista dagarna.. Tänk att hon snart åker tillbaka till LA! Blä vad jag kommer sakna henne. Fast jag är otroligt glad för hennes skull också såklart. Dessutom är jag megastolt eftersom hon fått ett stipendium (topp 3 bästa betyg av alla studenter) på otroliga 100'. Men hon är mer än värd detta som hon har kämpat detta år. Jag är övertygad om att hon kommer ta sig dit hon vill. Än en gång bevisar hon att allt är möjligt om man är beredd att kämpa för att ta sig dit! 

Igår åkte jag och systrarna ut till farbrors skogsstuga och hade ett mysigt dygn med papi. Så himla underbart att vara i skogen med bästa sällskapet. Ingen el, grilla vid elden, dass, kortspel, massa tända ljus och sovsäckar. Den ligger någon km rätt in i skogen så vi åkte fyrhjuling ut dit. Edward som är så pinntokig hamnade i himmelriket och jag tror att han har barkat av varje pinne inom hundra meter. Det är så roligt att se att han mår bra och har det skoj! 

Vi åt kolbullar när vi kom dit och senare grillade vi korv. Och otroligt mycket gotta fick vi i oss också; chips, nötter, godis (Jag har fått sån himla craving på Marianne.. Det är så gott så jag dör)! 







(Ursäkta för alla olika färger och former på korten men jag har fullt i min telefon så vissa är från snapchat, och vissa är från de andras telefoner.. Det ser extremt rörigt ut. Just saying.) 

Idag när vi ätit frukost och städat ur lite i stugan så blev vi bjudna på lunch hos farmor; spottsoppa. Det var såå längesedan men lika gott som jag mindes det! Lovely. 

Ikväll har vi haft en myskväll hos Johanna som flyttat tillbaka hit till Sverige efter så många år i USA. Vi har saknat henne och det är såå kul att hon är här för att stanna. Köpt ett hus har hon gjort också!! Tänk att hon blev först av oss.. Hon har bjudit på otroligt god mat, fika, gotta, te. Vi rullade därifrån! 



Såhär ser mina "häng" oftast ut.. Jag sover och alla andra har trevligt. Forever tierd.

Nu har vi bäddat ner oss igen för att få några timmars sömn iaf. Imorgon är sista dagen tillsammans på 8 månader. 
N J U T ! 


Kommentarer
Postat av: mormor

Kramar till er alla <3 <3 <3

2015-09-14 @ 09:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0