Barometern

Brors är med i tidningen Barometern. Dels med ett reportage om honom, men också om hans en tackling som gick fel och som gav honom en månads avstängning! 

Reportaget om honom:

http://www.barometern.se/sport/revanschen-pa-brynas-ska-ske-i-nybro/

Reportaget om tacklingen:

http://www.barometern.se/sport/tv-se-tacklingen-som-gav-sex-matchers-avstangning/

Imorse följde jag med Johan tillbaka till Östhammar. Vi blir väl här någon dag nu.. Vi åkte hemifrån kl 5. Johan släppte av mig och åkte vidare till jobbet. Jag startade igång någon maskin och fixade lite, sen somnade jag om. Jag är så galet trött!! Ni förstår inte. Jag kan sova jämt. Och jag som är extremt rastlös av mig i vanliga fall och vill göra saker jämt, kan på riktigt ligga och titta i taket och tycka att det är ok. Tänk vad sjukdomar och mediciner kan ändra på människor.. 

Jag var på bentäthetsmätning igår morse. Det tog väl ungefär en halvtimme.. Det var jag och massa gamlingar i väntrummet. Hoppas att det ser bra ut.


Älskar mina färgglada "bh-ar" (jag har inte kunnat haft vanlig bh på över ett år, men dessa funkar för att de är så mjuka och inte sitter åt..). De livar upp lite med färg! 

Vädret passar mig bra idag. Regn betyder hemmafix, vara inne, slappa, titta på någon film och bara vara. Det står på schemat idag. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jätte fin bh. Vart köper du dom?

Svar: Ja visst är dom! 😍👌🏼 Den är från Cubus och finns i massa olika färger!
Evelina Nilsson

2015-09-17 @ 10:37:39
Postat av: Anonym

Snygg tjej, mums!!

2015-09-17 @ 15:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0