Armband in the making!

Idag har jag suttit och gjort "fuck endo"- armband i några timmar. Det tar sjukt lång tid, och ännu längre tid med helt bortdomnade armar, händer och fingrar. Här kommer det sjukaste! När jag hade gjort klart ungefär hälften skulle jag som alltid knyta ihop ett armband när pärlorna satt på plats.. men det gick inte?! Jag kom inte ihåg hur man gjorde?!?!  Jag blev sjukt less och irriterad på mig själv. Man kan liksom inte glömma hur man knyter en knut. But I did! I 20 (!!) minuter satt jag och försökte knyta ihop skiten men utan att få till någon knut. Jag blev så himla less så jag nästan höll på att sopa allt i golvet, så jag la de oknutna åt sidan och så får de snällt ligga och vänta tills Johan kommer hem. Jag vet inte vad jag ska skylla på längre..? Morfinet? Borrelian? Såsig hjärna? 

Sist jag var hos läkaren förklarade han att mitt nervsystem är helt slutkört och att det troligtvis är så att min kropp blir tvungen att stänga av vissa delar för att det går så otroligt mycket energi till att skicka smärtsignalerna hela tiden. Att gå med ständig smärta för länge påverkar kroppen på detta sätt. Detta gör i sin tur att kroppen "glömmer bort" vissa delar vilket kan resultera i bortdomnade kroppsdelar osv. Jag tror att det är borrelian, men det lät ju logiskt det han sa.

25 stycken armband är klara. Om någon vill ha är det bara att säga till! Dessa är till fina Fia som ska göra en Endo-kampanj i jobbet för att uppmärksamma sjukdomen. Och så ska hon sälja dessa och skänka pengarna till forskning.. Så fint! 


Snart kommer Johan hem och det är helg. Mysigt!! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0