Utskriven!

Jag har blivit utskriven och fick åka hem strax innan lunch! Så himla underbart!!  Jag har lite ont såklart och jag är otroligt trött men samtidigt är det så skönt att vara utskriven efter 10 dagar på sjukhuset så nu vill jag bara hitta på massa saker! Smärtläkarens råd var att umgås med vänner, ta en runda på stadsfesten, mys ute i fina vädret och lev. "Det kommer göra ont och du kommer bli trött men du har 10 dagars liv att ta ikapp. Men så fort du blir trött behöver kroppen vila och det ska du såklart göra". De har lagt till ännu ett starkt morfinpreparat så jag är ännu tröttare, ännu högare, ännu mer borta i huvudet och ännu mer sliten. Tanken är att jag ska börja trappa av en av de andra medicinerna men det är så fort smärtorna är under kontroll.. 

Musch och Matti hämtade mig och vi började min frisläppning med en glass på Sibylla. Den här gången blev Edward överlycklig av att se mig! 💗 Nu ska jag ta en lång dusch och fräscha upp mig, ta på mig rena kläder och piffa till mig lite. Det ska bli så himla skönt att bli "mig" igen. 


Så himla underbart att vara fri från slangar, sjukhussängen, lukten, grannpatienternas snarkande och framförallt katetern! Idag är jag tacksam över att jag lever, kan gå, se, höra och prata.. Ta ingenting för givet!!


Kommentarer
Postat av: mormor

Så bra att solen skiner i dag då :) <3

2015-07-31 @ 12:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0