Stylingakuten!

I eftermiddag så kom världens gulligaste tjejer.. De är helt klart mina flitigaste besökare! De hade med sig för tidig födelsedagspresenter.. Tanken var att vi skulle ha girlsnight på min födelsedag på torsdag men den var det bara att stryka när det blev såhär! 

Jag fick ett jättefint vårdkit med schampo, balsam, lotion, rakhyvlar, fotkräm, noppare och sånt. Och så fick jag ett nytt linne (som jag önskat mig för att kunna byta om, haha) och ett par fina "kontorsbyxor".

Jag fick hjälp att tvätta håret av Dolly och sen fick jag duscha framsidan av kroppen (ryggen får absolut inte bli blöt) och så rök allt hår på kroppen. Jag kände mig som en extremfeminist med allt hår under armarna och på benen så det var otroligt skönt att bli av med.. 

Sen hade gohjärtana tagit med sig hårfön, hårolja och plattång. Sköterskorna bäddade om i min säng undertiden jag duschade och sen stylade Lovisa mitt hår så att jag blev lite fin igen. Nu är jag som en helt ny människa och det känns underbart!! Tack fina ni för allt! 




Nu har de åkt hem och jag ligger och myser i min säng. Jag fick sällskap på rummet inatt men snart ska hon hem. Det blev en kortvisit för henne. Skönt att få hela rummet för mig själv igen! 





Kommentarer
Postat av: Haggan

Ohlalala vicken brutta 👍👏🙌. Nu börjar jag känna igen henne igen 💗. Tur att du har såna sköna bönor, var rädd om dom 👍. Sköt om dig ❤

2015-07-28 @ 19:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0