Sommarkväll!

Idag blev det en trevlig fika med en vän på flanörfikets uteservering.. Java är mitt favvo men jag har varit där typ 4 dagar i rad så det behövdes lite omväxling. Efter fikan blev det en runda på stan med syster innan vi åkte iväg på infokväll med en ny grej.. Otroligt bra kväll! 

Sen blev det en liten påhälsning på Fille på Bergrenska! Bergrenska är sjukt mysigt.. Varför är det inte fler folk där? Jag kommer ihåg på "min tid" när det var stället som gällde! Det var tider det..

Det är roligt när det blir sommar. Staden blommar upp igen, det är lyckliga människor överallt, det är full fart på stan i den här tiden fast det är onsdag (sommarkväll på stan på onsdagar hela juli visserligen men ändå).. Jag tycker att det är mysigt att lyssna på allt liv med skratt, skålande, trubadur och musik fram tills typ nu, kl 00. Då börjar fyllan slå till med full kraft och man hör mest par som skriker och bråkar på varandra, tjejer som tjafsar och grinar, glas som kraschas mot asfalten och massa spyljud. Trevligt! 


Jag har förresten kommit på ett ganska roligt fenomen. Det är ju en restaurang precis vid min portingång. Där blir det ofta kö innan restaurangen öppnar och kön ringlar liksom förbi min ingång.. När folk står där och jag kommer och vill in så är svenskar världens mest underliga människor. Dom vägrar liksom släppa förbi mig för de är livrädda att de ska bli av med sin plats i kön! Så jag lär seriöst trycka mig igenom ofta trots att jag ursäktar och försöker få dem att förstå att jag bara ska ta mig förbi. Alltså svenskar är ett underligt folk. 

Med de orden säger jag god natt! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0