Mina syskon!

Någon har efterfrågat en liten förklaring runt mina syskon. Här kommer all info ni behöver veta, haha. 

Vi är fyra syskon totalt, världens bästa lilla klan. Vi är helsyskon allihopa. Sen har vi fått några nya familjemedlemmar när mamma och pappa träffade nya, med de ser jag liksom inte som syskon utan istället precis som jag skrev; nya "ingifta" familjemedlemmar (förutom möjligtvis lill-Simon då som var så liten när han blev en i familjen).

Jag är äldst och är född -90. Mig vet ni tillräckligt om så jag behöver nog ingen vidare presentation. 

Nästa i ordningen är Josefin, född -91. Hon och jag har varit som helan och halvan sedan hon föddes ett år efter mig och det är många som trott att vi varit tvillingar eftersom vi är födda så tätt inpå varandra. Hon är helt klart min andra hälft och hon vet precis allt om mig, no secrets. Hon kallas ibland för Joppla men när hon var yngre kallades hon för Otto (Otto-Karl-Otto i extrema fall, haha...) så det brukar vi plocka upp ibland och använda när vi vill dryga på henne, haha. Hon har bott i USA i två år och utbildar sig till skådespelare. Hon gick tidigare på balettakademien men var tyvärr tvungen att avsluta sin balettkarriär pga en skada i höften. Otroligt tråkigt då dans alltid har varit hennes liv, men ingenting kan stoppa denna målmedvetna människa så hon bytte inriktning till skådespeleri och kämpar stenhårt för detta istället. Är det någon som kommer nå sina drömmar så är det hon! If you can dream it, you can do it! 

Nästa är ännu en syster, Amanda. Hon är född -93 och det är hon som är den omtalade Musch. Historien till smeknamnet är väl inte så underhållande egentligen. Vi var ute och åkte bil för massa år sedan och helt plötsligt glimmade en liten musch fram på överläppen. "Men du har ju Musch!!" utbrast jag. Sen kallade jag henne för det resten av dagen och hon blev lika irri varje gång jag sa det.. Och sen fortsatte jag (och alla andra) liksom med att kalla henne för Musch. Hon är Musch nu. Denna händelse är väl för 6-7 år sedan och jag har nog inte kallat henne Amanda sedan dess, haha. Hon har ju alltid varit lillasystern och liksom alltid lite för liten för mig och Josefin när vi var yngre. Men nu när vi är vuxna är det denna underbara Musch jag spenderar min tid med mest. Hon är den mest genomgoa, omtänksamma, finaste och bästa människan som finns. Henne vet ni nog ganska mycket om eftersom hon syns här på bloggen ganska mycket. Hon jobbar i receptionen på ett av hotellen här i Gävle och jobbar även med MK. Så är någon intresserad av världens bästa hudvård och smink så kontakta henne.


Och så har vi lillebroren. Johannes är yngst och är född -95. Han är den bästa killen på denna planet och vår allas lilla älskling. Att ha tre storesyrror som avgudar denna lillebror har nog givit honom en rad med fördelar här i livet och vi är fullt medvetna om att vi daltar med honom och alltid försöker göra det så bra som möjligt för vår lilla favorit hela tiden, haha. Allt han gör är liksom bra och gör han något som är mindre bra så är det liksom bra ändå. "Nobody's perfect except brors" är ett talessätt vi systrar ofta använder haha. Vi har otroligt höga krav på hans framtida flickvän för bara den bästa duger åt honom! Älskade, bästa lillebror. Han kallar vi alltid för brors och det smeknamnet känns väl ganska obvious tror jag? Engage är ännu ett smeknamn han har och det är väl mest hans vänner som kallar honom det.. Han spelar hockey och jag har nog inte missat en enda av hans hemmamatcher sedan flera år tillbaka. Jag är hans största hockyfan och är typ besatt av att titta på hans hockey.. Det är nog därför det känns lite extra jobbigt att han ska flytta till Småland om en vecka. 1. Hur ska jag klara mig utan honom? 2. Hur ska jag klara mig utan hans hockey? Han är otroligt kärleksfull mot oss systrar och behandlar oss som små prinsessor. 

Lillis får de heta ibland alla tre eftersom de alla är mina småsyskon, men oftast är det Musch som får det smeknamnet eftersom hon är kortast av oss. 

Vi är väl egentligen inte så lik varandra någon av oss men det vi oftast får höra är att jag och brors är lik varandra. När jag var brunett trodde till och med farmor att jag var Josefin så jag antar att vi är ganska lik varandra om man bortser från hårfärgen? Musch är inte lik någon av oss och vi misstänkte nästan ett tag ett det var sotarn som var hennes far. Men vi älskar henne ändå ;)..

Nu vet ni lite mer om mina älskade favoritmänniskor och du som ville veta lite mer om deras smeknamn har fått dem förklarade nu. 

Jag, Johannes, Amanda och Josefin.










Kommentarer
Postat av: Fanny

Bästa syskonskaran 😚

Svar: Det är ni det 😘💗
Evelina Nilsson

2015-07-22 @ 22:52:21
Postat av: mormor

Älskar livets efterrätt - mina barnbarn <3 <3 <3

Svar: Och vi älskar dig vad du nu är.. Livets förrätt.? ☺️💗
Evelina Nilsson

2015-07-23 @ 00:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0