God morgon!

Det har varit en ganska bra natt. Jag vaknar när det är dags för sprutbyte och lite sånt men annars sover jag helt ok nu. De har ju börjat trappa ner pumpen nu och jag har ondare än tidigare, men det funkar. Klart att jag börjar få lite panik när det gäller att komma tillbaka till smärtan igen, men det blir nog bra på något sätt! 

Vad gjorde man för 10 år sedan när man var inlagd? Det finns en tv som de fyra inlagda ska dela på i varje rum. Läsa bok kunde man ju göra.. Men ändå. Jag älskar paddan och telefonen nu när jag ligger inne. Jag kan kolla på serier och film när jag vill och så har jag koll på omvärlden tack vare telefonen. På så vis är utvecklingen total! Sen kanske jag håller med de äldre om att det håller på spårar ur eftersom alla har en telefon upptryckt i ansiktet på stan, på bussen, hemma vid middagsbordet och överallt. Det är väl jag också en motståndare till! Men nu när jag är inlagd måste jag väl på dispans, haha! 

Min padda har strulat lite så jag tror bestämt att det börjar bli dags för en ny.. Tack och lov fick jag låna en väns padda så att jag skulle klara mig. Men nu funkar min igen... ett tag iaf! 


Två stycken roomies har kommit hit nu.. Jag får vara glad att jag var ensam så pass länge som jag fick ändå!

Hoppas ni får en underbar mitt-i-veckan-dag! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0